Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών Λούντζης: «Κίνητρο η τρίτη θέση»

Λούντζης: «Κίνητρο η τρίτη θέση»

O αποκλεισμός από το Λαύριο είναι δεδομένο ότι απογοήτευσε άπαντες στο στρατόπεδο του Προμηθέα, ωστόσο ο Μιχάλης Λούντζης καλεί τους συμπαίκτες του να τον αφήσουν πίσω τους και να αφοσιωθούν στην σειρά  με την ΑΕΚ. Παράλληλα, ο Έλληνας γκαρντ τονίζει ότι με την κατάληψη της τρίτης θέσης η σεζόν θα τελειώσει γλυκά κάτι που αποτελεί το καλύτερο κίνητρο για αυτόν και τους συμπαίκτες του.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Μιχάλης Λούντζης στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

Πρέπει να αφήσουμε πίσω μας την σειρά με το Λαύριο Megabolt και ότι έγινε σε αυτήν, παρά την κούραση και την απογοήτευση.

Πρέπει να επικεντρωθούμε στην σειρά αγώνων με την Α.Ε.Κ. και να κλείσουμε μια ιδιαίτερη, από όλες τις απόψεις, χρονιά με θετικό πρόσημο.

Η ομάδα της Α.Ε.Κ. παρά τα προβλήματα της, είναι ένα δύσκολο εμπόδιο που πρέπει να υπερκεράσουμε για να κατακτήσουμε την τρίτη θέση και πρέπει να εκμεταλλευτούμε το πλεονέκτημα της έδρας μας.

Η κατάληψη της τρίτης θέσης του ελληνικού πρωταθλήματος είναι ένα κίνητρο και θα ολοκληρώσει με «γλυκό» τρόπο τη σεζόν, που συνοδεύτηκε από παρουσία στον τελικό του κυπέλλου, καθώς και κατάκτηση του Super Cup.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Στο προσκήνιο ο Βόβορας

Ο Γιώργος Βόβορας είναι χωρίς ομάδα από τις 4 Ιανουαρίου, όταν και έλυσε τη συνεργασία του…