Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Κάτας: «Γι’ αυτό έχουμε μεγάλο ρόστερ»

Κάτας: «Γι’ αυτό έχουμε μεγάλο ρόστερ»

Κάτας

Ο Όντεντ Κάτας στις δηλώσεις του στην συνέντευξη τύπου του τρίτου τελικού με το Λαύριο αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην παρουσία του Μπεν Μπέντιλ στην ομάδα, τονίζοντας ότι είναι πάντα έτοιμος να κάνει ότι του ζητηθεί και αυτό φάνηκε σήμερα. Παράλληλα, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού μίλησε για τον τέταρτο τελικό τονίζοντας ότι οι παίκτες του οφείλουν να είναι έτοιμοι ξεκινώντας από την άμυνα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Όντεντ Κάτας στην συνέντευξη τύπου:

«Ήμασταν συνεπείς στην άμυνα για όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, εκτός από την 3η περίοδο. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας, να μην χαλαρώσουμε καθόλου. Το Λαύριο είναι μια επικίνδυνη ομάδα, έχει χαρακτήρα, έχει δείξει τον χαρακτήρα της καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν και ιδιαίτερα στα playoffs. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το 4ο παιχνίδι στη σειρά. Αμυντικά κάναμε μια εξαιρετική δουλειά, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, με παίκτες όπως ο Ντίνος (σ.σ. Μήτογλου) και ο Μπεν Μπέντιλ. Βρήκαμε το σωστό σχήμα και κυριάρχησαν στο παρκέ και φτάνοντας στο 4ο παιχνίδι θα πρέπει να έχουμε τη σωστή συμπεριφορά και τη σωστή προσέγγιση από την αρχή του αγώνα και όχι όπως κάναμε στο δεύτερο ματς της σειράς. Όλα ξεκινούν από την άμυνά μας».

Για τον Μπέντιλ: «Μου αρέσει πάρα πολύ ως χαρακτήρας Από εκεί και πέρα, είναι ποιοτικός παίκτης. Ειδικά απέναντι στο σχήμα του Λαυρίου βρήκαμε επιτέλους τον τρόπο να τον χρησιμοποιήσουμε. Είναι πάντα έτοιμος, είτε για 10 λεπτά είτε για 20 λεπτά. Είμαι πολύ χαρούμενος για την εμφάνισή του, ήταν πολύ καλός. Ήταν από τους βασικούς λόγους που κερδίσαμε. Γι’ αυτό έχουμε μεγάλο ρόστερ. Στο επόμενο ματς μπορεί να βγει μπροστά κάποιος άλλος».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση κάνει λόγο για «καταδρομική επιχείρηση» Την ελπίδα πως όσ…