Κεντρική Διεθνή Κακιούζης: Στην Κραϊόβα και επίσημα

Κακιούζης: Στην Κραϊόβα και επίσημα

kakiouzis

Ο Μιχάλης Κακιούζης είναι και επίσημα ο νέος προπονητής της Κραϊόβα, όπως προ ημερών είχαμε αναφέρει.  Ο Έλληνας τεχνικός θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας της Ρουμανίας, η οποία ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του.

Μετά από μία επιτυχημένη παρουσία στην Κύπρο, ο Μιχάλης Κακιούζης θέλει στην Κραϊόβα να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του. Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανακοίνωση του ανέφερε ότι ο σχεδιασμός της ομάδας ξεκινάει άμεσα, ενώ οι προπονήσεις θα αρχίσουν τον Αύγουστο.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, στην Κραϊόβα. Είναι μια από τις πιο όμορφες πόλεις στη Ρουμανία και αμέσως αποδέχτηκα την πρόταση να κοουτσάρω εδώ. Δεν ήταν δύσκολη απόφαση… Είδα τις υποδομές, το γήπεδο της ποδοσφαιρικής ομάδας, την αίθουσα πολλαπλών χρήσεων και τις εγκαταστάσεις στο σύνολό τους.. Μπορώ να πω ότι ο πρώτος στόχος για την επόμενη σεζόν είναι να επιστρέψουν οι φίλαθλοι στους αγώνες, να είναι στο πλευρό μας και να μας υποστηρίξουν… Θα είναι ένα ενδιαφέρον πρωτάθλημα. Οι προπονήσεις θα αρχίσουν τον Αύγουστο. Μέχρι τότε, μαζί με τους συνεργάτες μου, θα υλοποιήσουμε και θα προχωρήσουμε τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν», ήταν τα λόγια του Μιχάλη Κακιούζη.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…