Κεντρική Basket League ΑΕΚ Γνωστός ατζέντης μπλοκάρει τον λογαριασμό της ΑΕΚ

Γνωστός ατζέντης μπλοκάρει τον λογαριασμό της ΑΕΚ

Στο χείλος του γκρεμού βρίσκεται η ΑΕΚ, καθώς στα ήδη γνωστά οικονομικά προβλήματα με τις οφειλες στους παίκτες και τα ban της FIBA, ήρθε να προτεθεί ακόμα ένα πάρα πολύ σημαντικό. Συγκεκριμένα, γνωστός ατζέντης, μετά από τις διαδοχικές υποσχέσεις που δεν τηρήθηκαν προς τους παίκτες που εκπροσωπεί και δεν αφορούν το τωρινό ρόστερ της Ένωσης, αποφάσισε να λάβει ακραία μέτρα.

Έτσι, προχώρησε στο μπλοκάρισμα του τραπεζικού λογαριασμού της ΑΕΚ, του μοναδικού από τον οποίο μπορεί να σηκώσει χρήματα. Η εξέλιξη αυτή είναι πάρα πολύ σημαντική, καθώς  μπορεί να θέσει σε κίνδυνο ακόμα και την αδειοδότηση της ομάδας από τον ΕΣΑΚΕ για το επόμενο πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα, η ΑΕΚ οφείλει να παραδώσει στον ΕΣΑΚΕ τον φάκελο για την συμμετοχή της στο επόμενο πρωτάθλημα μέχρι τις 15 Ιούνη, και στον φάκελο εξυπακούεται ότι πρέπει να φαίνεται ότι δεν υπάρχει απολύτως καμία οφειλή. Ως εκ τούτου, οι άνθρωποι της ομάδας είναι σε ανοιχτή επικοινωνία με τον συγκεκριμένο ατζέντη, προκειμένου να τον πείσουν να αλλάξει απόφαση και να ξεμπλοκάρει τον λογαριασμό.

Να θυμίσουμε ότι το ebasket.gr είχε αποκαλύψει προ περίπου ενάμισι μήνα για την μαύρη τρύπα στην ΑΕΚ, τονίζοντας ότι ο Μάκης Αγγελόπουλος θα χρειαστεί να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να χτίσει την ομάδα της επόμενης σεζόν. Και όλα αυτά την ώρα που υπάρχουν ακόμα και τα 8 ban, τα οποία πρέπει να σβηστούν για να ξεκινήσουν οι μεταγραφές στην ΑΕΚ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Ούτε ο Λάνγκφορντ έχει κάνει διακανονισμό

Ντόμινο διαψεύσεων επικρατεί στις τάξεις της ΑΕΚ αναφορικά με την υποτιθέμενη συμφωνία με …