Κεντρική Ειδήσεις Εξαιρετική ανταπόκριση για το “Π.Α.Ρ.ΟΝ.” του Αγγελόπουλου στο Αγρίνιο

Εξαιρετική ανταπόκριση για το “Π.Α.Ρ.ΟΝ.” του Αγγελόπουλου στο Αγρίνιο

Το Αγρίνιο είναι η πρώτη επαρχιακή πόλη που εντάσσεται στο “Π.Α.Ρ.Ο.Ν.” με τις συμμετοχές να είναι πολλές και σχεδόν όλα τα σωματεία να εντάσσονται στο συγκεκριμένο πρόγραμμα! Το σχετικό Δελτίο Τύπου αναφέρει:

“Το Π.Α.Ρ.Ο.Ν. και στην επαρχία⚠️

To Π.Α.Ρ.Ο.Ν. μεγαλώνει με ιλιγγιώδης ρυθμούς, καθώς αποδεικνύεται ότι το κύτταρο του ελληνικού μπάσκετ, τα ερασιτεχνικά σωματεία διψάνε για φρέσκες ιδέες και για προσπάθειες που θα αναγεννήσουν το άθλημα‼
Ο κ. Δημήτρης Αγγελόπουλος είχε πρόσφατα συνάντηση με τους συλλόγους του Αγρινίου και της ευρύτερης περιοχής με τα αποτελέσματα να είναι εξαιρετικά. Για περισσότερες από δύο ώρες παράγοντες που έχουν αποδεδειγμένα στηρίξει με χρόνο και χρήμα το αγαπημένο μας άθλημα, αντάλλαξαν ιδέες και συζήτησαν για όσα τους προβληματίζουν αλλά και για όσα τους κάνουν να ελπίζουν σε καλύτερες ημέρες.

Ο εποικοδομητικός διάλογος που αναπτύχθηκε ήταν αναμφισβήτητα ελπιδοφόρος, καθώς απέδειξε ότι οι άνθρωποι που πονάνε το μπάσκετ δεν τα παρατάνε και συνεχίζουν να παλεύουν καθημερινά. Στο τέλος της συζήτησης όλοι συμφώνησαν ότι το Π.Α.Ρ.Ο.Ν. μπορεί να αποτελέσει το εναρκτήριο λάκτισμα για την αναγέννηση του ελληνικού μπάσκετ κι έτσι όπως όλα δείχνουν η παρουσία του Οργανισμού και εκτός Αττικής θα ξεκινήσει από την μεγαλύτερη πόλη του Νομού Αιτωλοακαρνανίας‼”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ειδήσεις

Δειτε επισης

Καντζούρης: «Η άμυνα θα μας δώσει «ταυτότητα» στο Ευρωμπάσκετ»

Ο προπονητής της Εθνικής Εφήβων, Ηλίας Καντζούρης «φιλοξενήθηκε» στην εκπομπή «Άμεσο ριπλέ…