Κεντρική Ειδήσεις Πρωτοποριακές κινήσεις και… TV Π.Α.Ρ.Ο.Ν. ανακοίνωσε ο Αγγελόπουλος!

Πρωτοποριακές κινήσεις και… TV Π.Α.Ρ.Ο.Ν. ανακοίνωσε ο Αγγελόπουλος!

aggelopoulos dimitris

Mια σειρά δραστηριοτήτων γύρω από το ενδιαφέρον πρότζεκτ Π.Α.Ρ.ΟΝ. (Πολιτιστικός Αθλητικός Ριζοσπαστικός Οργανισμός Νέων) το οποίο -μεταξύ άλλων- αφορά την κατασκευή γηπέδων σε όλη την Ελλάδα και την παράλληλη “γέννηση” ενός δικτύου Ακαδημιών από όλη τη χώρα οι οποίες θα συνεργάζονται μεταξύ τους, γνωστοποίησε ο Δημήτρης Αγγελόπουλος.

Ο γνωστός επιχειρηματίας, που πρόσφατα “μπήκε” στο διοικητικό σχήμα του Παλαιού Φαλήρου και πρόκειται να “κατέβει” ως ανεξάρτητος στις εκλογές τhς ΕΟΚ, ανέφερε τα εξής:

“TV… Π.Α.Ρ.Ο.Ν. ‼

Το Π.Α.Ρ.Ο.Ν. δεν είναι ένα πρόγραμμα που φτιάχτηκε με βραχυπρόθεσμη διάρκεια ζωής, αλλά με στόχο να δώσει πνοή στο μέλλον του ελληνικού μπάσκετ μέσα από τον πρωτοποριακό τρόπο λειτουργίας του.
Ήδη έπειτα από τις πρώτες επαφές που έχουν γίνει με χορηγούς και ενδιαφερόμενους τα πρώτα αποτελέσματα είναι εμφανή. Σε πρώτο στάδιο έχει επέλθει μία συμφωνία με μεγάλο ασφαλιστικό όμιλο, ώστε οι ομάδες που θα βρίσκονται στον Οργανισμό να μπορούν να παρέχουν ασφαλιστική κάλυψη στους αθλητές τους με έκπτωση 30% αλλά και να έχουν πρόσβαση σε πολλές προσφορές, μπόνους και δώρα.

Από εκεί και πέρα, επειδή ο στόχος είναι το Π.Α.Ρ.Ο.Ν. να συντάσσεται με τις επιταγές της νέας εποχής αλλά και να δίνει χρόνο και βήμα στα σωματεία/μέλη του, γίνεται προσπάθεια ώστε σύντομα να έχει και το δικό του διαδικτυακό κανάλι με τη δημιουργία στούντιο, αγορά εξοπλισμού και τη συνεργασία με καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό. Αυτές οι κινήσεις και επενδύσεις αποδεικνύουν ότι το Π.Α.Ρ.Ο.Ν. ξέρει να ατενίζει το ΜΕΛΛΟΝ με φρέσκιες πρωτοποριακές ιδέες και να γίνεται ο κατάλληλος συμπαίκτης προς τους συλλόγους που το αποτελούν ‼

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ειδήσεις

Δειτε επισης

Έτσι για αλλαγή πείτε μια φορά την αλήθεια κ. Λιόλιο

Ο Παναγιώτης Φασούλας πετάει εκ νέου το γάντι στον Βαγγέλη Λιόλιο. Ο επικεφαλής του συνδυα…