Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ ΕΟΚ: Μαρτυρούν χωρίς ξύλο. Δεν θέλουν εκλογές

ΕΟΚ: Μαρτυρούν χωρίς ξύλο. Δεν θέλουν εκλογές

VASILAKOPOULOS OMOSPONDIA 820x490 1 jpg

Θέλει ο πρόεδρος να κρυφτεί, αλλά η… θλίψη δεν τον αφήνει. Κάθε φορά, που η συντεταγμένη πολιτεία επιχειρεί να ορίσει εκλογές, βγαίνει από τα ρούχα του, καθώς μοναδικό μέλημα του Γιώργου Βασιλακόπουλου είναι να ΜΗΝ γίνουν εκλογές. Και μην παραμυθιάζεστε: Ούτε ο Άγγελος Παπανικολάου είναι… αρεστός του, γιατί απλά ΔΕΝ θέλει κανέναν άλλον στην καρέκλα του.

Η πληροφορία, που έντονα κυκλοφορεί από χθες, είναι ότι ο Λευτέρης Αυγενάκης ετοιμάζεται να ορίσει εκλογές την τελευταία ημέρα του Ιουλίου. Προδήλως δεν πείστηκε από την πρόθεση της Διοίκησης Πρωτοδικείου (λέγε με Βασιλακόπουλο) να γίνουν οι αρχαιρεσίες με… μπλε ποδιά και τσάντα σχολική, στις 12 Σεπτεμβρίου. Ίσως να ήθελε να τον προφυλάξει από τον επερχόμενο (για τον απερχόμενο)… Μαύρο Σεπτέμβρη, αλλά πάμε στην ουσία.

Το αυτονόητο πράττει ο κ. Αυγενάκης κι αν θέλετε και τη γνώμη μας, άργησε κιόλας. Να γίνουν εκλογές, να αποφασίσει ο ενεργός κόσμος του μπάσκετ ποια διοίκηση θέλει. Να τελειώσουμε με τους δημογέροντες, να μπουν άνθρωποι οι οποίοι (και βιολογικά) μπορούν να τρέξουν την ΕΟΚ. Προς τι ο εκνευρισμός, αλήθεια; Μήπως δεν πρέπει να γίνουν εκλογές;

Είναι απίστευτο το πόσο χαζό θεωρεί τον κόσμο η πλευρά Βασιλακόπουλου. Τη μια βγήκε στα κάγκελα, γιατί τάχα μου καθυστερούσε τη διενέργεια των εκλογών ο πολιτικός ταγός του αθλητισμού. Τώρα βγαίνει ξανά στα κάγκελα επειδή φέρνει νωρίτερα από τότε που οι ίδιοι ήθελαν, τη διαδικασία. Τελικά θέλουν εκλογές ή όχι; Δεν μπορεί να ενοχλούνται κι όταν αναβάλλονται, κι όταν ορίζονται, κάπου έλεος δηλαδή, δεν έχουμε μνήμη χρυσόψαρου.

Ο Βασιλακόπουλος κι η παρέα του δεν μπορούν να γλιτώσουν από το πεπρωμένο. Θα υποχρεωθούν να εγκαταλείψουν την καρέκλα τους, θα υποχρεωθούν να απελευθερώσουν το άθλημα από την άθλια διοίκησή τους. Κι όσο νωρίτερα συμβεί αυτό, τόσο θα μειωθεί η ζημιά που κάνουν.

Αντί επιλόγου: Αυτό, πάντως, που έχει σημασία είναι πως… όσο προχωρά ο εμβολιασμός θα… πέφτουν οι μάσκες. Στο μπάσκετ τη δουλειά του εμβολίου την κάνουν οι εκλογές. Όσο πλησιάζουν, τόσο θα πέφτουν οι μάσκες.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Καθοριστική η ένταση των Γκος και Ουόκαπ»

 Στην εξαιρετική άμυνα των παικτών του στάθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Ο προπονητής του Ολυμ…