Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Χτύπημα Γιαννακόπουλου στο instagram: «Όσοι λένε ότι δεν δίνω τον Παναθηναϊκό, ας…»

Χτύπημα Γιαννακόπουλου στο instagram: «Όσοι λένε ότι δεν δίνω τον Παναθηναϊκό, ας…»

GIANNAKOPOULOS DIMITRIS SYNENTEFXI 820x490 1

O Δημήτρης Γιαννακόπουλος έστειλε το δικό του μήνυμα για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του Παναθηναϊκού.

Με αφορμή την κυκλοφορία της ταινίας «Ταξίδι στα αστέρια», ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έστειλε μήνυμα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Ο πρώην ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη δουλειά που έγινε, ενώ θέλησε παράλληλα να στείλει ένα μήνυμα για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του συλλόγου.

Αναλυτικά η ανάρτηση

«Ταξίδι στα αστέρια…

Ταξίδι στο χρόνο από την στιγμή της ίδρυσης του τμήματος μπάσκετ του Παναθηναϊκού μέχρι την δημιουργία της μεγαλύτερης ομάδασ όλων των εποχών στην ιστορία του Ελληνικού αθλητισμού και μια εκ των μεγαλύτερων στην Ευρώπη αναμεσα σε ολα τα σπορ.

Ταξίδι με αλησμόνητες συγκινήσεις, μοναδικές χαρές, μεγάλες στεναχώριες…

Ταξίδι στην πορεία μιας οικογένειας που απέδειξε πως μπροστά στον Παναθηναϊκό δεν υπολόγιζε τίποτα.. με αγάπη ανιδιοτελή, με 450 εκατομμύρια ευρώ, με οικογενειακές θυσίες, με την υγεία της, με το όλο της το είναι για να πραγματοποιηθεί αυτό το ταξίδι.

Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της ταινίας και στους καταπληκτικούς ηθοποιούς που αναβίωσαν την ιστορία με τον καλύτερο τρόπο.

ΥΓ: θα πρότεινα σε αυτούς που ισχυρίζονται πως δεν έχω πρόθεση να μεταβιβάσω την ομάδα επειδή την πουλάω και δεν την χαρίζω, να δουν την ταινία μήπως και νιώσουν…».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αταμάν: «Δεν παίξαμε πολύ καλό μπάσκετ»

Στα ερχόμενα παιχνίδια της Euroelague, αναφέρθηκε ο Εργκίν Αταμάν. «Αγχώθηκε» για τρία δεκ…