Κεντρική Basket League ΑΕΚ Αγγέλου: «Δεν έχω μιλήσει με την ΑΕΚ για το μέλλον μου»

Αγγέλου: «Δεν έχω μιλήσει με την ΑΕΚ για το μέλλον μου»

aggelou 2

Η ΑΕΚ πήρε την νίκη επί του Προμηθέα και ο Βαγγέλης Αγγέλου στις δηλώσεις του εστίασε στα προβλήματα που έχει το μπάσκετ, τονίζοντας ότι ήταν δύσκολα για όλους όσους προσπάθησαν να το κρατήσουν ενεργό. Παράλληλα, ο Έλληνας τεχνικός τόνισε ότι μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει απολύτως καμία συζήτηση μα την ομάδα για το μέλλον του σε αυτήν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βαγγέλης Αγγέλου:

«Τελείωσε μια πολύ δύσκολη σεζόν για όλους όσοι προσπάθησαν να κρατήσουν το μπάσκετ ενεργό. Η δική μας ομάδα τηρουμένων των αναλογιών και των δυσκολιών έφερε το καράβι στο λιμάνι της αξιοπρέπειας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν για την ομάδα και να ευχηθούμε ότι όλα αυτά είναι η μικρή εικόνα. Η μεγάλη είναι να έρθουν κοντά οι άνθρωποι που θα διαχειριστούν το μπάσκετ τις επόμενες χρονιές και να αντιπροσωπεύσουν την πεμπτουσία του αθλήματος, που είναι η αλληλεγγύη, ώστε να είναι μια ευχάριστη νότα για τους ανθρώπους που το παρακολουθούν.

Υπάρχει μια εικόνα από τον τελικό του 1968 με ένα μότο ‘μαζί παίζουμε καλύτερα’. Δεν μπορεί κανένας να αλλάξει τίποτα αν το κάνει μόνος του και δεν βοηθηθεί από τους άλλους. Ο οργανισμός της ΑΕΚ έμεινε δυνατός, προσπάθησε να διαχειριστεί αυτή τη φουρτούνα με τραυματισμούς και κορωνοϊό. Δεν έχουν γίνει συζητήσεις, γιατί η αποστολή ήταν να έρθει το καράβι στο λιμάνι με αξιοπρέπεια. Δεν είναι θέμα της ΑΕΚ, αλλά θέμα του μπάσκετ. Αυτά που έρχονται στο περιβάλλον που υπάρχει είναι πάρα πολύ δύσκολα. Και οικονομικά. Πρέπει να βρεθούν πυλώνες για να στηριχτεί το μπάσκετ. Η προπονητική ομάδα είναι το τέταρτο ή πέμπτο στάδιο, προηγούνται άλλα πράγματα.

Ο Ζήσης είναι μια πανευρωπαϊκή προσωπικότητα. Όταν ξεκίνησε ήταν σκόρερ και έγινε ο άνθρωπος που διαχειριζόταν προσωπικότητες μέσα στο γήπεδο. Η συμβολή του ήταν πολύπλευρη, είναι ένας άνθρωπος με συναισθήματα και αρχές, προέρχεται από οικογένεια και φτιάχνει οικογένεια. Ήταν τιμή για όλους μας που συνεργαστήκαμε μαζί του».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Αυξήθηκαν τα ban για την ΑΕΚ

Από ένα στα τέσσερα ban η ΑΕΚ. Το πρόβλημα της ΑΕΚ με τα ban, ξανά στο προσκήνιο. Μόλις πέ…