Κεντρική Basket League Περιστέρι Βασιλόπουλος στον OVER FM 104.9: «Έχω κουραστεί να πονάω»

Βασιλόπουλος στον OVER FM 104.9: «Έχω κουραστεί να πονάω»

Ο παίκτης του Περιστερίου, Παναγιώτης Βασιλόπουλος, μίλησε στην εκπομπή Over play του Over FM 104.9 με τους Γιάννη Ψαράκη και Νίκο Παπαδογιάννη, για την χθεσινή ήττα 90-79 από τον Προμηθέα, τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί το τελευταίο διάστημα και το πότε θα κρεμάσει τα παπούτσια του.

Στον τραυματισμό που αντιμετωπίζει τον τελευταίο καιρό και το χθεσινό παιχνίδι με τον Προμηθέα: «Τον τελευταίο καιρό είμαι τραυματίας και είχα ένα θέμα στο καρπό, άλλα πλέον είμαστε συνηθισμένοι σε τέτοιου είδους καταστάσεις. Δεν ήταν καθόλου εύκολο το χθεσινό παιχνίδι. Ο Προμηθέας είναι μια ομάδα με πλούσιο υλικό και καλό ρόστερ. Χθες ήμασταν καλοί, άλλα χάσαμε από κάποιες λεπτομέρειες που θα πρέπει να κοιτάξουμε. Φέτος, θα προσπαθήσουμε να σώσουμε την χρόνια, γιατί δεν ήμασταν για την 6η θέση. Βέβαια, έγιναν αλλαγές προπονητών στο ρόστερ και άλλα πράγματα που επηρεάζουν την ομάδα ψυχολογικά. Όμως, η ομάδα έχει βρει την ταυτότητα της με τον Σωτήρη Μανωλόπουλο».

Στο αν σκέφτεται να κλείσει την καριέρα του και πόσο μπορεί να τον επηρεάσει ο τραυματισμός που αντιμετωπίζει: «Φέτος κουράστηκα λίγο, γιατί έχω κουραστεί να πονάω. Το καλοκαίρι θα αποφασίσω αν θα συνεχίσω ή αν θα σταματήσω. Περιμένω να δω το πως θα εξελιχθεί το χέρι μου και μετά θα αποφασίσω. Δεν θα έλεγα ότι ένας τραυματισμός θα με άφηνε έξω, διότι θεωρώ ότι τα έχω κάνει όλα στην καριέρα μου, απλά πάντα χρειάζεσαι ένα κίνητρο για να συνεχίσεις την προσπάθεια σου. Αυτά που πέτυχα στην καριέρα μου είναι περισσότερα από όσα μπορούσα να ονειρευτώ όταν ξεκίνησα το μπάσκετ».

Στην κορυφαία του στιγμή στο μπάσκετ: «Για μένα η επιστροφή μου στην Εθνική είναι το νούμερο ένα. Ήταν ο κρυφός μου πόθος και δεν το έλεγα ούτε στον εαυτό μου. Για μένα η επιστροφή στην Εθνική ήταν ότι καλύτερο. Γενικότερα, κρατάω αρκετές ωραίες στιγμές που μου έδωσαν ωθήσει, ώστε να συνεχίσω την καριέρα μου».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Περιστέρι

Δειτε επισης

Γι’ αυτό είπε ΝΑΙ στον Ολυμπιακό και ΟΧΙ στον ΠΑΟ η Σταμολάμπρου

Το πρότζεκ του Ολυμπιακού στο μπάσκετ Γυναικών, σε συνδυασμό με τα «θέλω» της Ελληνίδας γκ…