Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Θρήνος στην ΕΡΤ, πέθανε ο Μανώλης Βασιλάκης

Θρήνος στην ΕΡΤ, πέθανε ο Μανώλης Βασιλάκης

ert2 820x490 1 e1620923903127

Σοκαρισμένοι οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ, του ertflix και του ertnews αποχαιρετούν τον Μανώλη Βασιλάκη. Ο αγαπημένος τεχνικός του ραδιομεγάρου «έφυγε» νικημένος από τον κορονοϊό μόλις στα 49 του χρόνια.

Όπως αναφέρεται στο ertnews.gr, ο Μανώλης Βασιλάκης γεννήθηκε τον Δεκέμβριο του 1972 και είχε καταγωγή από την Κρήτη. Ξεκίνησε τη συνεργασία του με την ΕΡΤ Α.Ε. το Νοέμβριο του 1996 ως Τεχνικός Ροής στο κανάλι της ERT World και στη συνέχεια ως Τεχνικός Υποστήριξης Teletext των καναλιών της ΕΡΤ.

Τα τελευταία χρόνια προσέφερε τις γνώσεις και τις υπηρεσίες του στην Επεξεργασία και τη Μετάδοση του Πολυμεσικού Περιεχομένου στην ψηφιακή πλατφόρμα του ERTFLIX και των ιστοτόπων της εταιρείας.

«Η οικογένεια της ΕΡΤ, του ertflix και του ertnews αποχαιρετούν τον καλό φίλο και πολύτιμο συνεργάτη, τον μοναδικό Μανώλη Βασιλάκη, που “έφυγε” μετά από άνιση μάχη με τον κορονοϊό», επισημαίνεται στο δημοσίευμα το οποίο καταλήγει: «Αντίο Μανώλη από όλες και όλους στα Πολυμέσα και στoν ιστότοπο της ΕΡΤ που συνεργαστήκαμε με επαγγελματικό τρόπο, αλλά και με χιούμορ, μαζί σου».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

«Έφυγε» η Ρούξι Ντουμιτρέσκου

Θλίψη στον ελληνικό αθλητισμό στην είδηση του θανάτου της Ρούξι Ντουμιτρέσκου. Η Ρούξι Ντο…