Κεντρική Διεθνή Συμφωνία με Κατσικάρη!

Συμφωνία με Κατσικάρη!

katsikaris

Η Μάλαγα αποκλείστηκε από τα playoffs της Liga Endesa, όμως ο Φώτης Κατσικάρης δήλωσε πως θέλει να παραμείνει στην ομάδα και τη νέα σεζόν.

Ο Φώτης Κατσικάρης προσλήφθηκε από την Μάλαγα στην μέση της σεζόν, αντικαθιστώντας τον Λουίς Κασιμίρο στην τεχνική ηγεσία, ωστόσο η Ουνικάχα δεν τα κατάφερε κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης και αποκλείστηκε την συνέχεια των playoffs, ολοκληρώνοντας τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της την φετινή χρονιά.

Katsikaris Malaga

Ο Έλληνας τεχνικός σε δηλώσεις που παραχώρησε ανέφερε ότι επιθυμεί να παραμείνει στον πάγκο της ομάδας της Ανδαλουσίας και την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2021-22 κι αυτό θα γίνει, καθώς η ισπανική ομάδα τον θέλει στον πάγκο της κι υπάρχει ήδη συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Αναλυτικά όσα είπε Φώτης Κατσικάρης:

«Έχω μεγάλη επιθυμία και ενθουσιασμό ώστε να συνεχίσω με την ομάδα. Γι’ αυτό αποδέχτηκα τις συνθήκες, ερχόμενος σε μια περίπλοκη κατάσταση. Γνώριζα ότι θα ήταν περίπλοκο… Προσπάθησα να αλλάξω κάποια πράγματα για να δω τα δυνατά και αδύνατα σημεία της Ουνικάχα. Σε μια τόσο δύσκολη σεζόν που ολοκληρώθηκε άσχημα για την ομάδα, ήταν απογοητευτικό. Μου δίνει δύναμη για να δουλέψω και να βάλω αυτή την ομάδα εκεί που της αξίζει».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…