Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Σταυρόπουλος: «Φαβορί η Μπαρτσελόνα, αλλά θα κάνουμε ότι μπορούμε»

Σταυρόπουλος: «Φαβορί η Μπαρτσελόνα, αλλά θα κάνουμε ότι μπορούμε»

Stavropoulos

Ο Χρήστος Σταυρόπουλος μιλώντας στην εκπομπή «Τζάμπολ» της ΕΡΤ, αναφέρθηκε στην μεγάλη επιτυχία της Αρμάνι Μιλάνο με την παρουσία της στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας μετά από 29 χρόνια, αλλά και την αντίδραση του Αρμάνι. Παράλληλα, έχρησε φαβορί για τον ημιτελικό την Μπαρτσελόνα, τονίζοντας ωστόσο ότι και αυτοί από την πλευρά τους θα κάνουν ότι μπορούν για την πρόκριση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χρήστος Σταυρόπουλος:

Για την προκριση στο Final-4:

«29 χρόνια που δεν είχαμε πάει. Η χαρά είναι πολύ μεγάλη, της διοίκησης, των παιχτών, των προπονητών. Είμαστε χαρούμενοι για την ιστορική πρόκριση σε μια χρονιά ιδιαίτερη. Μια απο τις πιο ισορροπημένες σεζόν στην ιστορία της ευρωλίγκας

Για το τι είπε ο Αρμάνι μετά την πρόκριση:

Πήγαμε να τον ευχαριστήσουμε για τη στήριξη στην ομάδα. Ήταν το λιγότερο που μπορούσαμε να κάνουμε που είναι κοντά μας κάθε μέρα

Για το όταν έφτιαχνε την ομάδα με τον Μεσίνα αν το περίμενε ο Αρμάνι την πρόκριση:

Βρήκαμε μια ομάδα με αρκετά συμβόλαια όταν ήρθαμε, δεν μπορούσαμε να κάνουμε αλλαγές. Φέτος είναι αυτό που θέλαμε. Έχουμε ήδη κατακτήσει ένα τρόπαιο συνεχίζουμε στο F4 και στο πρωτάθλημα. Ξέρουμε οτι το μπάσκετ μπορεί να αλλάξει σε λίγα δευτερόλεπτα. Και στον Ολυμπιακό που ήμουν κάναμε ανατροπές. Αξίζαμε την πρόκριση για την πορεία μας ολη τη σεζόν.

Για το ποια ήταν η κομβική κίνηση της σεζόν:

Το πάντρεμα των μεγαλύτερων παικτών που έχουν εμπειρία, όπως ο Ροντρίγκες και ο Χάινς με τα πιο νέα παιδιά. Δεν θα έλεγα οτι έχω κάποιον αγαπημένο παίκτη. Δίνουν τα πάντα όλοι κάθε μέρα.

Για το αν νιώθει πως εχει λυτρωθεί που δουλεύει πλέον στο εξωτερικό:

Λυτρωθεί είναι μεγάλη λέξη. Κάνω αυτό που είναι η δουλειά μου, οχι  παράπλευρα πράγματα που δεν έχουν ουσία. Η υγεία που βγάζει η ομάδα με ικανοποιεί

Για τον ημιτελικό με Μπαρτσελόνα:

Το φαβορί είναι η Μπαρτσελόνα, Να χαρούμε την διοργάνωση, να παίξουμε το μπάσκετ που μπορούμε. Θα κάνουμε οτι περνάει από το χέρι μας. Μακάρι να προχωρήσουμε. Η Μπαρτσελόνα έχει εμπειρία αλλά έχουμε και εμείς παίκτες που έχουν ζήσει στο πετσί τους αυτά τα παιχνίδια.

Για τον κορωνοϊό στο Μιλάνο:

Σαφώς είναι καλύτερα τα πράγματα, Τα νούμερα είναι καλύτερα έχει ανοίξει η εστίαση και τα σχολεία είναι ανοικτά. Προσέχει ο κόσμος. Πάνω κάτω είμαστε όπως και στις υπόλοιπες χώρες. Ο κόσμος είναι πιο ήρεμος πειθαρχεί στους κανόνες και μακάρι να έχουμε ικανό αριθμό εμβολιασμών για να είμαστε πιο ήρεμοι. Πάντως τα πράγματα είναι καλυτέρα σε σχέση με πέρυσι.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…