Κεντρική Basket League Λαύριο Σερέλης: «Οι παίκτες μας είναι… ψυχάρες, πίστευαν στην ανατροπή μετά το 0-2»

Σερέλης: «Οι παίκτες μας είναι… ψυχάρες, πίστευαν στην ανατροπή μετά το 0-2»

Ο Χρήστος Σερέλης ήταν εκστασιασμένος ύστερα από την πρόκριση του Λαυρίου στους τελικούς της Basket League. Ο Έλληνας τεχνικός μετά το ματς αποθέωσε τους παίκτες του.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Καταρχάς θυμάμαι πριν 2 χρόνια τι είχε γίνει τον Μάιο. Μετά από 2 χρόνια είδατε που βρισκόμαστε, έχει γίνει απίστευτη προσπάθεια. Πέρσι τον Μάιο πολύ λίγοι άνθρωποι πίστευαν ότι αυτή η ομάδα θα παίξει στην Α1. Ακόμα και πολλοί φίλοι μου ήταν δύσπιστοι. Το να είναι τα πάντα πληρωμένα από πολλούς ανθρώπους που ο καθένας τους έβαλε από λίγα είναι τρομερό.
Είναι ένα τεράστιο θαύμα, δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι θα βρεθούμε τους τελικούς, δεν ήταν αυτοί οι στόχοι μας, απλά αυτές οι ψυχάρες πίστευαν ακόμα και μετά το 0-2».

Για το κόστος της ομάδας: «Αυτή η ομάδα έχει κοστίσει 305.000 ευρώ, μαζί με τον έναν μήνα έξτρα που δεν υπολογίζαμε βγαίνει 350.000»

Για το αν κάποιοι παίκτες ήταν υποτιμημένοι: «Κάποιοι Έλληνες ήταν υποτιμημένοι όπως ο Μουράτος και ο Γερομιχαλός. Το βασικό είναι ότι αυτό που βλέπετε είναι μια τεράστια ομάδα. Ότι μας χρωστούσε αυτή η χρονιά μας το έδωσε και με το παραπάνω».

Για τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό: «Σε μια σειρά αγώνων πιστεύω η δική μου ομάδα μπορεί να είναι πιο ανταγωνιστική απέναντι στον Παναθηναϊκό. Ότι και να γίνει στο πρώτο παιχνίδι το δεύτερο είναι στο Λαύριο και εκεί θα τα δώσουμε όλα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Λαύριο

Δειτε επισης

Στο ΣΕΦ το Λαύριο

Στο ΣΕΦ θα δίνει τα ευρωπαϊκά του παιχνίδια τη νέα σεζόν το Λαύριο. Η ομάδα του Χρήστου Σε…