Κεντρική Basket League Λαύριο Σερέλης: «Ιστορική μέρα για το Λαύριο»

Σερέλης: «Ιστορική μέρα για το Λαύριο»

Το Λαύριο πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά της Basket League «σκουπίζοντας» τον Κολοσσό και ο Χρήστος Σερέλης τόνισε ότι αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες του. Ο τεχνικός των «Μεταλλωρύχων» τόνισε ότι είναι μια ιστορική μέρα για την ομάδα του, ενώ έδωσε τα εύσημα και στους Ροδίτες για το μπάσκετ που παίζουν όλη τη σεζόν.

Αναλυτικά:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες και στην ομάδα μου, διότι κάναμε ένα τεράστιο βήμα. Είμαστε για πρώτη φορά στην ιστορία μας στους τέσσερις του πρωταθλήματος.

Όλη η χρονιά, όλοι οι κόποι μας, νομίζω ότι σήμερα δείξαμε το πόσο πολύ το θέλαμε να ευοδωθούν. Επίσης, να δώσω συγχαρητήρια και στην ομάδα της Ρόδου. Είναι μία ομάδα που, από την αρχή του πρωταθλήματος, παίζει πολύ καλά και πολύ οργανωμένα.

Είχε σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος μικρό ροτέισον και ίσως κάποιες φορές αυτό να το πλήρωσε σε κάποια παιχνίδια, ειδικά στα τελευταία κρίσιμα λεπτά. Όμως, είναι μία ομάδα που παίζει πολύ όμορφο και σωστό μπάσκετ και νομίζω ότι και σήμερα κάναμε ένα πάρα πολύ ωραίο παιχνίδι και οι δύο ομάδες».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Λαύριο

Δειτε επισης

Στο ΣΕΦ το Λαύριο

Στο ΣΕΦ θα δίνει τα ευρωπαϊκά του παιχνίδια τη νέα σεζόν το Λαύριο. Η ομάδα του Χρήστου Σε…