Κεντρική Basket League Λαύριο Megabolt Σερέλης: «Ιστορική μέρα για το Λαύριο»

Σερέλης: «Ιστορική μέρα για το Λαύριο»

xristos serelis e1577556523383

Το Λαύριο πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά της Basket League «σκουπίζοντας» τον Κολοσσό και ο Χρήστος Σερέλης τόνισε ότι αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες του. Ο τεχνικός των «Μεταλλωρύχων» τόνισε ότι είναι μια ιστορική μέρα για την ομάδα του, ενώ έδωσε τα εύσημα και στους Ροδίτες για το μπάσκετ που παίζουν όλη τη σεζόν.

Αναλυτικά:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες και στην ομάδα μου, διότι κάναμε ένα τεράστιο βήμα. Είμαστε για πρώτη φορά στην ιστορία μας στους τέσσερις του πρωταθλήματος.

Όλη η χρονιά, όλοι οι κόποι μας, νομίζω ότι σήμερα δείξαμε το πόσο πολύ το θέλαμε να ευοδωθούν. Επίσης, να δώσω συγχαρητήρια και στην ομάδα της Ρόδου. Είναι μία ομάδα που, από την αρχή του πρωταθλήματος, παίζει πολύ καλά και πολύ οργανωμένα.

Είχε σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος μικρό ροτέισον και ίσως κάποιες φορές αυτό να το πλήρωσε σε κάποια παιχνίδια, ειδικά στα τελευταία κρίσιμα λεπτά. Όμως, είναι μία ομάδα που παίζει πολύ όμορφο και σωστό μπάσκετ και νομίζω ότι και σήμερα κάναμε ένα πάρα πολύ ωραίο παιχνίδι και οι δύο ομάδες».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Λαύριο Megabolt

Δειτε επισης

Μέξας: «Δεν αντέξαμε στην πίεση του Άρη»

Πρόκληση για το Λαύριο είναι τα play out. Ο τεχνικός του Λαυρίου, Κώστας Μέξας μετά την ήτ…