Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών Προμηθέας: Γιατράς και Αγραβάνης έσταξαν… μέλι για το Λαύριο

Προμηθέας: Γιατράς και Αγραβάνης έσταξαν… μέλι για το Λαύριο

makis giatras promitheas patras

Ο αρχηγός των Πατρινών, Δημήτρης Αγραβάνης, στην συνέντευξη Τύπου των ημιτελικών της Basket League, έπλεξε το εγκώμιο του Λαυρίου για την εξαιρετική φετινή του πορεία και τόνισε ακόμα ότι ο Προμηθέας θα αγωνιστεί σκληρά για να πάρει την πρόκριση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το Λαύριο: «Να δώσω αρχικά συγχαρητήρια στις ομάδες που βρίσκονται εδώ. Το Λαύριο έκανε πολύ καλή σεζόν, έχει παίκτες με χαρακτήρα και έναν πολύ καλό προπονητή. Θα ετοιμαστούμε για το παιχνίδι, τώρα είχαμε το μυαλό μας στο Περιστέρι.

Για τον Προμηθέα: «Η ομάδα έχει παίκτες με προσωπικότητα, νικητές, με διάθεση να παλέψουν. Παίζουμε σκληρά σε άμυνα κι επίθεση. Αυτό είναι το βασικό, πρέπει να είμαστε σκληροί κόντρα στο Λαύριο».

Τέλος σημείωσε: «Τα πλέι-οφ δεν έχουν σχέση με την Regular Season. Θέλουμε να προχωρήσουμε πολύ».

Αναλυτικά όσα δήλωσε και ο προπονητής, Μάκης Γιατράς:

Περιστέρι Προμηθέας Γιατράς

Αρχικά είπε: «Να δώσω συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες που βρίσκονται εδώ. Η σειρά με το Περιστέρι ήταν δύσκολη, αλλά μπορέσαμε να το γυρίσουμε και αυτό ήταν επιτυχία για την ομάδα. Το Λαύριο δεν είναι η ευχάριστη έκπληξη. Είναι μία πολύ καλή ομάδα, έχει πολύ καλά αποτελέσματα, σταθερότητα. Κερδίσαμε από… θαύμα νωρίτερα στη σεζόν. Θέλουμε να συνεχίσουμε και να παλέψουμε. Ελπίζω και πιστεύω ότι θα προχωρήσει ο καλύτερος.

Ακόμα ανέφερε: «Είναι μία σειρά που θα κριθεί στις 3 νίκες. Είναι θέμα ενέργειας, μυαλού, συγκέντρωσης. Όλα θα κριθούν στις λεπτομέρειες».

Για την σχέση του με τον Χρήστο Σερέλη: «Με τον Χρήστο γνωριζόμαστε χρόνια. Ταιριάζουμε σαν χαρακτήρες, δεν είναι μόνο μπασκετική η εκτίμηση. Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ δίπλα του, όπως και δίπλα στον κόουτς Αγγέλου, με τον οποίο είχαμε μία σύντομη συνεργασία, που μου έδωσε πολλά. Ο κύριος Κάτας έχει επίσης να προσφέρει πολλά. Είναι τιμή μου να είμαι εδώ».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Σφαιρόπουλος: «Παρά τις απουσίες μας, ελάτε να μας στηρίξετε»

Μήνυμα προς τον κόσμο έστειλε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος. Ο Έλληνας τεχνικός, Γιάννης Σφαιρόπο…