Κεντρική Ελλάδα Όντι Νόρις: «Η Μπαρτσελόνα θα το πάρει – Έδωσα στο γιο μου το όνομα του Γκάλη»

Όντι Νόρις: «Η Μπαρτσελόνα θα το πάρει – Έδωσα στο γιο μου το όνομα του Γκάλη»

4901527 770x480 1 jpg

Ο Όντι Νόρις μίλησε στον Over FM και την εκπομπή Overplay με τους Νίκο Παπαδογιάννη και Γιάννη Ψαράκη για το Final Four της Κολωνίας, την επαφή του με την Ελλάδα και έναν… αστικό μύθο. Ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας της Μπαρτσελόνα και του Περιστερίου ανέφερε τα εξής:

Στην παρουσία του στην Κολωνία:

«Απολαμβάνω τους αγώνες, έχω πάει ως πρεσβευτής και φίλος της Μπαρτσελόνα, αυτή είναι η ομάδα μου. Εκεί έπαιξα περισσότερο από κάθε άλλη ομάδα».

Στο τι εστί Final Four:

«Πρέπει να προετοιμάζεσαι πνευματικά γιατί είναι διαφορετικό περιβάλλον, διαφορετική διοργάνωση, μία λίγκα του ενός αγώνα, όπου δεν υπάρχει περιθώριο λάθους. Είσαι υποχρεωμένος ό,τι έχεις να το ρίξεις στο παρκέ. Είμαι χαρούμενος με αυτό που πέτυχε ο Χίγκινς, έδειξε ότι ήθελε το σουτ, ήθελε να γίνει ο ήρωας.

Στο ποιος θα κατακτήσει την Ευρωλίγκα:

«Η Μπαρτσελόνα. Αλλά χρειάζεται καλύτερη άμυνα. Η (πιθανή) απουσία του Καλάθη μπορεί να επηρεάσει το παιχνίδι της. Όταν η Εφές παίζει καλά είναι καλύτερη από όλους. Στον ημιτελικό για εφτά με οχτώ λεπτά έμοιαζε σχεδόν ανίκητη, αλλά βλέποντας τα ματς με τη Ρεάλ βλέπεις ότι είναι “θνητή”».

Στο αν έχει ακόμα επαφή με την Ελλάδα:

«Έχω ακόμα επαφή με τους παλιούς μου συμπαίκτες από το Περιστέρι. Με είχαν τιμήσει πριν ένα-δύο χρόνια. Έρχομαι συχνά στην Ελλάδα».

Στο αν ισχύει ότι έδωσε στο γιο του το όνομα του Νίκου Γκάλη:

«Δεν είναι μύθος. Όντως έψαχνα όνομα, ήμουν μεγάλος φαν του Γκάλη από τα παιχνίδια Άρης-Μπαρτσελόνα. Ο Γκάλης ήταν παιχταράς, οπότε σκέφτηκα ότι ήταν ιδανικό όνομα για παιδί από μπασκετική οικογένεια».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ελλάδα

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (29/3)

Τα «φώτα» στην Ιταλία και τον Παναθηναϊκό «Πλούσιο» είναι και το σημερινό τηλεοπτικό πρόγρ…