Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Ο Ομπράντοβιτς έγινε «Έλληνας»

Ο Ομπράντοβιτς έγινε «Έλληνας»

12781981 10205604106685083 1400132483 n

Κάτοχος της Golden Visa της Ελλάδας είναι πλέον ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς καθώς την παρέλαβε σήμερα σε συνάντηση που είχε με τον Νότη Μηταράκη. Ο άλλοτε τεχνικός του Παναθηναϊκού βρίσκεται τις τελευταίες μέρες στην χώρα μας και συναντήθηκε με τον Υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία της έκδοσης της συγκεκριμένης κάρτας.

Η Golden Visa δίνει την δυνατότητα στον κάτοχο της για διαμονή στην χώρα για πέντε χρόνια, και δικαίωμα απόκτησης της έχουν όσοι είτε αποκτούν ακίνητη περιουσία αξίας 250.000 ευρώ είτε προχωρούν σε επένδυση κεφαλαίων από 3 έως 100.000.000 ευρώ σε έργα υποδομών ή σε ελληνικές επιχειρήσεις με την δημιουργία 150 θέσεων εργασίας.

Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί ότι δεν υπάρχει προϋπόθεση παραμονής στην χώρα ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Δηλαδή σου δίνει την δυνατότητα να μείνεις στην χώρα ακόμα και συνεχόμενα για πέντε χρόνια, είτε να έρθεις σε αυτή όποτε θέλεις μέσα στην πενταετία.

Φυσικά όλα τα παραπάνω μπορεί να έχουν τρις πιθανές εξηγήσεις. H μια είναι ότι ο «Άρχοντας των δαχτυλιδιών» λατρεύει αφάνταστα την χώρα μας και θέλει να έχει στενή σχέση με αυτή. Η δεύτερη αφορά πιθανές επενδύσεις που θέλει να κάνει στην Ελλάδα και η Golden Visa του δίνει πολλά αβαντάζ σε αυτό.

Η τρίτη – η οποία αφορά περισσότερο του φίλους του Τριφυλλιού – αφορά με την πιθανότητα επιστροφής του στην ομάδα, Σίγουρα δεν είναι κάτι που με τα τωρινά οικονομικά δεδομένα του Παναθηναϊκού μπορεί να φαντάζει ως πιθανό σενάριο, ωστόσο η πιθανότητα και μόνο να ξαναέρθει στο τριφύλλι σίγουρα είναι θετική και στους οπαδούς της ομάδας αλλά και στους Έλληνες οπαδούς συνολικά.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Εκτός και ο Λεσόρ

Εκτός και ο Λεσόρ με Περιστέρι. Ο Ματίας Λεσόρ έμεινε τελευταία στιγμή εκτός από τον αγώνα…