Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Μπαρτσελόνα: Αισιόδοξος εν όψει Final 4 o Γιασκεβίτσιους

Μπαρτσελόνα: Αισιόδοξος εν όψει Final 4 o Γιασκεβίτσιους

Σάρας

Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο προπονητής της Μπαρτσελόνα Σαρούνας Γιασκεβίτσιους, εν όψει του Final 4 της Euroleague στην Κολωνία. Ο Σαρούνας Γιασκεβίτσιους εμφανίστηκε αισιόδοξος στην σημερινή προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου, πριν η Μπαρτσελόνα αναχωρήσει για την Κολωνία και το Final 4 της Euroleague.

«Τους βλέπω ενθουσιασμένους», δήλωσε ο Λιθουανός τεχνικός και πρόσθεσε: «Τις τελευταίες δέκα ημέρες μπορέσαμε να ξεκουραστούμε λίγο και να προπονηθούμε σκληρά. Τώρα έχουμε  τρείς ή τέσσερις προπονήσεις, ταξιδεύουμε στην Κολωνία με την ελπίδα να ανεβάσουμε το επίπεδο μας κι άλλο».

Στην συνέχεια του θύμισαν πως ο πρώτος στην βαθμολογία της κανονικής περιόδου δεν έχει καταφέρει ποτέ να κατακτήσει την Euroleague, με τον Γιασκεβίτσιους να απαντάει χιουμοριστικά: «Γιατί δεν μου το είπατε ενάμιση μήνα πριν αυτό, κάτι θα κάναμε;. Κάθε χρονιά είναι διαφορετική, δεν μετράει τι έχει συμβεί στο παρελθόν. Οποιαδήποτε ομάδα μπορεί να κερδίσει και ελπίζω να το καταφέρουμε.»

Για την προετοιμασία ενόψει της Κολωνίας και τους αγώνες του Final 4: «Τα πάντα παίζουν ρόλο ψυχολογία, η θέληση, οι τακτικές, εμείς προσπαθούμε να δουλέψουμε σε ότι είναι απαραίτητο. Δεν θα έλεγα ότι κάποιο από αυτά είναι πιο σημαντικό από τα άλλα.»

Για ο δύσκολο εμπόδιο της Ζενίτ στα προημιτελικά: «Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό για εμάς, είτε χάνεις είτε κερδίζεις μαθαίνεις κάτι. Απέναντι στην Ζενίτ μάθαμε από τα λάθη μας στους πρώτους αγώνες. Είναι καλό να βελτιώνεσαι και να γνωρίζεις που είσαι καλός και που όχι.»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Βιλερμπάν – Μονακό 77-87 (vid)

Τα… χρειάστηκε, αλλά κέρδισε η Μονακό Η Μονακό ζορίστηκε απέναντι στη Βιλερμπάν, αλλ…