Κεντρική Διεθνή Μίροτιτς: «Έχασα φίλους για το ότι ήρθα στην Μπαρτσελόνα»

Μίροτιτς: «Έχασα φίλους για το ότι ήρθα στην Μπαρτσελόνα»

nikola mirotic fc barcelona eb20 scaled

Ο Νίκολα Μίροτιτς παρότι είχε ξεκινήσει την καριέρα του στην Ρεάλ Μαδρίτης, αποφάσισε να πάει στην Μπαρτσελόνα το περασμένο καλοκαίρι. Ο έμπειρός φόρογουορντ ρωτήθηκε για τις συνέπειες της απόφασης του και παραδέχθηκε ότι έχει κοστίσει φίλους, ενώ αναφέρθηκε τόσο στο φάιναλ φορ όσο και στην συνύπαρξη με τον Πάου Γκασόλ.

Αναλυτικά:

«Είμαι στην πιο ευτυχισμένη στιγμή της καριέρας μου, τόσο προσωπικά, όσο και στον αθλητισμό. Τα όνειρά μου γίνονται πραγματικότητα και είμαι εκεί που θέλω. Ετοιμάζομαι να παίξω σε Final 4 και κάνω χαρούμενη ζωή στη Βαρκελώνη».

Αναφορικά με τον Πάου Γκασόλ  και τη συνύπαρξή του μαζί του: «Για μένα σημαίνει πολλά, είναι μεγαλύτερος αδερφός, φίλος και κάποιος που με έχει βοηθήσει πολύ στην καριέρα μου. Είναι προνόμιο να είμαι μαζί του».

Για τη συμφωνία του με την Μπαρτσελόνα ενώ στο παρελθόν φόρεσε τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, είπε: «η μεταγραφή στην Μπαρτσελόνα μού κόστισε αρκετούς φίλους, περισσότερους απ’ όσους νόμιζα. Νόμιζα ότι είχα φίλους έξω από τον αθλητισμό που ήταν σημαντικοί για μένα, αλλά με εξέπληξε η στάση τους. Η ζωή δεν σταματά να σε εκπλήσσει».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…