Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών Λούντζης: «Μπορούμε να το ξανακάνουμε»

Λούντζης: «Μπορούμε να το ξανακάνουμε»

lountzis prom perristeri

Το Λαύριο αποδείχθηκε πολύ σκληρό για να πεθάνει και εχθές (27/5) κατάφερε να κάνει το 0-2 από τον Προμηθέα 2-2, και ο Μιχάλης Λούντζης τόνισε ότι η ομάδα του ξαναέκανε μπρέικ στην έδρα του Λαυρίου, άρα μπορεί να το ξανακάνει. Παράλληλα, ο γκαρντ των Πατρινών τόνισε ότι απαιτείται ενέργεια και εγωισμός να ανέβουν πάνω από την κούραση για να έρθει η πρόκριση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μιχάλης Λούντζης στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

Προερχόμαστε από μια ήττα στην έδρα μας που πιστεύω πως θα μας γίνει μάθημα ενόψει του αυριανού «τελικού». Δεν υπάρχουν περιθώρια λάθους πλέον, το αυριανό παιχνίδι είναι ματς ειδικών συνθηκών, είναι do or die!

Η πρόκριση πιστεύω θα κριθεί στις λεπτομέρειες και θα την πάρει η ομάδα που θα δείξει την μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και το μεγαλύτερο πάθος.

Η κούραση είναι μεγάλη και για τις δύο ομάδες από τα συνεχόμενα παιχνίδια και θα πρέπει να την διαχειριστούμε. Θα πρέπει να βγάλουμε ενέργεια και εγωισμό και να πάρουμε την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του πρωταθλήματος της Stoiximan Basket League.

Κερδίσαμε στο πρώτο παιχνίδι της σειράς μέσα στην έδρα του αντιπάλου, άρα μπορούμε να το ξανακάνουμε και θα παλέψουμε για με όλες μας τις δυνάμεις!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Παπαθεοδώρου: «Ήρθαμε να… θαυμάσουμε τον Παναθηναϊκό»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του στάθηκε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου. Απαράδεκτη χαρακτήρισε την ε…