Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών Λούντζης: «Κρατάμε την τύχη στα χέρια μας»

Λούντζης: «Κρατάμε την τύχη στα χέρια μας»

Promithes aek lountzis

Ο Προμηθέας έκανε εχθές (22/5) το 2-0 στην σειρά των ημιτελικών με το Λαύριο και θέλει άλλη μια νίκη για να εξασφαλίσει την παρουσία του στους τελικούς της Basket League. Ο Μιχάλης Λούντζης μέσα από το blog του στον ΕΣΑΚΕ τόνισε ότι πλέον η υπόθεση πρόκριση είναι στα χέρια της ομάδας του επισημαίνοντας ωστόσο ότι απαιτείται συγκέντρωση.

Αναλυτικά:

«Εχθές έγινε ένα απίστευτο παιχνίδι, με εναλλαγές στο σκορ, θέαμα και πολλή ενέργεια και ευτυχώς στο τέλος εμείς ήμασταν αυτοί που πανηγύρισαν τη νίκη.

Το παιχνίδι ήταν πολύ υψηλών απαιτήσεων και πολύ κουραστικό αλλά στο τέλος καταφέραμε να επικρατήσουμε και να κάνουμε το 2-0 στη σειρά των ημιτελικών της Stoiximan Basket League και πλέον κρατάμε την τύχη στα χέρια μας όσο αναφορά την πρόκριση στον τελικό του πρωταθλήματος.

Πρέπει όμως να μην καθησυχάσουμε, να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να βρούμε τα ψυχικά αποθέματα να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό μέχρι να καταφέρουμε τους στόχους μας.

Η απουσία του Τζεράι είναι σημαντική, άλλα όπως αποδείξαμε δεν μας έχει στοιχίσει γιατί παίζουμε όλοι και για αυτόν.

Το Λαύριο Megabolt θα παίξει το τελευταίο του χαρτί στον αυριανό αγώνα και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι σωματικά αλλά και ψυχολογικά ώστε να το διαχειριστούμε.

Εμείς θα παίξουμε το παιχνίδι μας, θα εστιάσουμε στο πλάνο του προπονητή και είμαι σίγουρος πως μπορούμε να τελειώσουμε αύριο την σειρά και να πάρουμε την πρόκριση στον τελικό που είναι ο μεγάλος μας στόχος».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Παπαθεοδώρου: «Ήρθαμε να… θαυμάσουμε τον Παναθηναϊκό»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του στάθηκε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου. Απαράδεκτη χαρακτήρισε την ε…