Κεντρική Γυναίκες Καπογιάννη: «Πιστέψαμε στο πλάνο, περήφανη για τις παίκτριές μου»

Καπογιάννη: «Πιστέψαμε στο πλάνο, περήφανη για τις παίκτριές μου»

Παναθηναϊκός

Η προπονήτρια του Παναθηναϊκού, Ελένη Καπογιάννη, μίλησε στην εκπομπή Overage του Over FM 104.9 με τους Γιώργο Κογκαλίδη και Γιώργο Χελάκη, για την κατάκτηση του 5ου πρωταθλήματος στην ιστορία των «πρασίνων» και την προσπάθεια της ομάδας σε όλη την διάρκεια των τελικών.

Για την σειρά των τελικών και την κατάκτηση του πρωταθλήματος:

«Όλοι η σειρά είχε παρά πολύ ωραία παιχνίδια και νομίζω ότι το κοινό τα απόλαυσε. Το γυναικείο μπάσκετ έχει θέση και αξίζει σεβασμό. Όσον άφορα, την σειρά των παιχνιδιών δείξαμε ότι η δουλειά που έχουμε κάνει και ότι όλος αυτός ο χρόνος έχει αποφέρει καρπούς. Είχαμε ένα πλάνο και το πιστέψαμε, άλλα δεν ήμασταν φαβορί. Για να είμαστε ανταγωνιστικοί έπρεπε να ήμασταν πιστοί στο πλάνο μας. Δεν έχω λογία να συγχαρώ τις παίκτριες μου. Είμαι πολύ περήφανη γι’ αυτές».

Για τον τρόπο που αντιμετώπισαν τον Ολυμπιακό στα δύο τελευταία παιχνίδια:

«Nομίζω η εικόνα που είχαμε δεν μας άξιζε. Πρέπει να έχουμε μπασκετικό εγωισμό και μπασκετική νοοτροπία. Αλλάξαμε λίγο και το πλάνο μας. Θεωρό ότι ο Ολυμπιακός εγκλωβίστηκε στη ζώνη μας και αυτό μας έδωσε περισσότερη αυτοπεποίθηση, γιατί η δίκη μου η ομάδα παίρνει αυτοπεποίθηση από την άμυνα. Πιστεύω δουλέψαμε πολύ και τα καταφέραμε».

Για τον αν ήταν ένα παράσημο στην προπονητική της διαδρομή:

«Δεν το βλέπω έτσι, τα ξεχνάω αυτά. Εγώ όταν παίρνω μια ομάδα θέλω η ομάδα μου να παίξει όσο πιο κοντά γίνετε σε αυτό το μπάσκετ που βλέπουν τα δικά μου μάτια. Όταν γίνετε αυτό πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε ένα τρόπαιο. Είμαι πολύ ρεαλίστρια και δεν βάζω στόχους εξαρχής. Το μόνο στόχο που βάζω είναι να γινόμαστε κάθε μέρα και καλύτεροι».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Περιστέρι: Τελικός πρόκρισης κόντρα στην Τενερίφη

«Τελικός» πρόκρισης για το Περιστέρι. Συνδυασμό αποτελεσμάτων θέλει το Περιστέρι   που αντ…