Κεντρική Γυναίκες Καπογιάννη: «Η ομάδα έχει κάνει υπερβάσεις»

Καπογιάννη: «Η ομάδα έχει κάνει υπερβάσεις»

Παναθηναϊκός

O Παναθηναϊκός έκανε σπουδαία ανατροπή και έκανε το 2-2 στους τελικούς της Α1 γυναικών με την Ελένη Καπογιάννη να τονίζει ότι η ομάδα μπήκε με ηττοπάθεια στο πρώτο μέρος. Παράλληλα, η τεχνικός του Τριφυλλιού ανέλυσε τι άλλαξε στο δεύτερο μέρος και τόνισε ότι η παίκτριες της έχουν κάνει υπερβάσεις την φετινή σεζόν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε η Ελένη Καπογιάννη στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Για κάποιο λόγο μπήκαμε λίγο ηττοπαθείς στο πρώτο ημίχρονο, ίσως επηρεασμένοι και από τον πρώτο τελικό. Η ομάδα έχει κάνει υπερβάσεις φέτος, δουλεύει πολύ και δεν της άξιζε η εικόνα του πρώτου εικοσαλέπτου. Αλλάξαμε κάποια πράγματα στην άμυνά μας, βάλαμε και κάποιους στόχους για το τρίτο και τέταρτο δεκάλεπτο και πιστεύω ότι αιφνιδιάσαμε λίγο τον αντίπαλο. Είχε άστοχα σουτ, πήραμε τα ριμπάουντ και στοχεύσαμε καλύτερα στην επίθεσή μας».

Για το τι είπε στην ομάδα της στο ημίχρονο και βγήκε με διαφορετικό πρόσωπο: «Δεν λέω κάτι… Ανάλογα με τη στιγμή. Το μόνο που είπα σήμερα ήταν “δεν σας αξίζει αυτή εικόνα, είμαστε πολύ καλύτερες από αυτό που δείξαμε”. Αυτό σε ότι αφορά το ψυχολογικό κομμάτι. Στο τεχνικό κάναμε κάποιες αλλαγές και νομίζω μας βγήκαν στο παιχνίδι.Θα ήθελα να συγχαρώ τις παίκτριές μου, γιατί αυτή η ομάδα έχει από την αρχή της χρονιάς υπέρβαση. Έχουμε φτάσει να αλλάξουμε τους συσχετισμούς και να κοιτάμε στα μάτια τον Ολυμπιακό, ο οποίος ήταν το απόλυτο φαβορί. Τεράστιο credit λοιπόν για την ομάδα και ταμείο θα κάνουμε στο τέλος».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Η Όλγα και η Πέλυ οδήγησαν τον Άρη Χολαργού σε άνοδο στην Α2

Πρωταθλήτριες στην Α’ ΕΣΚΑ γυναικών η Όλγα Χατζηνικολάου και η Πελαγία Παπαμιχαήλ. Μ…