Κεντρική Διεθνή Η νέα ομάδα του Πάρη Μαραγκού

Η νέα ομάδα του Πάρη Μαραγκού

maragkos jpg

Στην Κύπρο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Πάρης Μαραγκός, μόνο που ο Έλληνας φόργουορντ μετακομίζει από τον ΑΠΟΕΛ στον Κεραυνό Στρόβολου.

Ο 27χρονος άσος, ο οποίος έκανε τα πρώτα του βήματα στον Παναθηναϊκό κι έχει φορέσει στο παρελθόν και τη φανέλα του Ολυμπιακού, βρέθηκε στον ΑΠΟΕΛ στο ξεκίνημα της χρονιάς, όπου είχε 6,2 πόντους και 3,4 ριμπάουντ σε 17 παιχνίδια και πλέον για τα επόμενα τρία χρόνια θα αγωνίζεται στον Κεραυνό.

Αναλυτικά :

«Ο Γ.Σ.Σ «Ο Κεραυνός» ανακοινώνει την σύναψη συμφωνίας συνεργασίας με τον Έλληνα Καλαθοσφαιριστή Πάρη Μαραγκό, κάτοχο Κυπριακού διαβατηρίου για τα επόμενα 3 χρόνια.
Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ ενισχύεται σημαντικά στη θέση των ψηλών αφού εντάσσει στο δυναμικό του έναν αθλητή ύψους 2,06 με πολύ ποιοτικά χαρακτηριστικά.
Ο καλαθοσφαιριστής έχει σπουδαίες παραστάσεις αφού αγωνίστηκε στην ελληνική Α1 επι σειρά ετών. Κατά την διάρκεια της περσινής χρονιάς αγωνίστηκε στον Αποελ.
Καλωσορίζουμε τον Πάρη στην μεγάλη οικογένεια του Στροβόλου και του ευχόμαστε κάθε καλό με πολλές επιτυχίες και τίτλους».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…