Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Γκέρσον: «Ο Ολυμπιακός με πήρε γιατί είχα νικήσει τον Ομπράντοβιτς»

Γκέρσον: «Ο Ολυμπιακός με πήρε γιατί είχα νικήσει τον Ομπράντοβιτς»

pini gerson zeliko obrandovic

Αναδρομή στο παρελθόν έκανε ο Πίνι Γκέρσον σε συνέντευξη που έδωσε σε μέσο της πατρίδας του κάνοντας ειδική αναφορά στις μάχες κόντρα στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Συγκεκριμένα, ο Ισραηλινός τεχνικός θυμήθηκε την Suproliga του 2001 όταν είχε καταφέρει να κερδίσει τον Παναθηναϊκό του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και να πάρει τον τίτλο.

«Όταν μπήκα στο Μπερσί, έμεινα με το στόμα ανοιχτό! Όλα ήταν κίτρινα! Ήταν κάτι ασύλληπτο! Εκείνη την εποχή, το να κερδίζεις τον Παναθηναϊκό του Ομπράντοβιτς ήταν σαν να βγάζεις νοκ άουτ τον Μοχάμεντ Άλι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πίνι Γκέρσον.

Παράλληλα, αποκάλυψε και τον λόγο που τον επέλεξε ο Ολυμπιακός για να αναλάβει την ομάδα, ο οποίος όπως είπε δεν ήταν άλλος από το γεγονός ότι ήταν ο μοναδικός που έχει νικήσει τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

«Τα επόμενα χρόνια είχα προτάσεις από την Ισπανία, τη Σερβία και την Ελλάδα. Πριν νικήσω τον Ζέλικο, ενδεχομένως κανείς στην Ελλάδα δεν με γνώριζε. Έπειτα από πέντε χρόνια από εκείνον τον τελικό της Σουπρολίγκας, ήλθα στον Ολυμπιακό. Τους ρώτησα, λοιπόν γιατί με ήθελαν για προπονητή της ομάδας τους και μου είπαν: Επειδή είσαι ο μόνος που έχει νικήσει τον Ομπράντοβιτς», δήλωσε ο Γκέρσον.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Παπανικολάου: «Ας είναι φέτος η χρονιά που θα νικήσουμε την Εφές στην έδρα της»

Στις δυσκολίες της ερχόμενης αναμέτρησης αναφέρθηκε ο Κώστας Παπανικολάου. Λίγο πριν από τ…