Κεντρική Β' Εθνική Εθνικός: Ξεκινούν οι προπονήσεις στις ακαδημίες

Εθνικός: Ξεκινούν οι προπονήσεις στις ακαδημίες

Πανελλήνιο

Ο Εθνικός ανακοίνωσε ότι οι προπονήσεις των Ακαδημιών της ομάδας ξεκινούν και πάλι.

Αναλυτικά:

Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Εθνικού με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την επανέναρξη των προπονήσεων στις Ακαδημίες μας.

Οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν την Τρίτη 1 Ιουνίου και θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Οι υπεύθυνοι των Ακαδημιών θα φροντίσουν για την τήρηση όλων των μέτρων, που θέσπισε η Γ.Γ.Α., και παράλληλα θα φροντίσουν για την εύρυθμη λειτουργία.

Ο Εθνικός είναι ένα από τα ιστορικότερα σωματεία και δίνει μεγάλη βαρύτητα στις Ακαδημίες του. Έμπειροι προπονητές θα μάθουν τα μυστικά του μπάσκετ στους μικρούς μας αθλητές, με στόχο στο μέλλον να πραγματοποιήσουν τα όνειρα τους στο άθλημα του μπάσκετ. Νεαροί αθλητές την περσινή σεζόν στελέχωσαν την ανδρική ομάδα του συλλόγου και το τεχνικό τιμ θα δώσει και φέτος ευκαιρίες σε ταλαντούχους καλαθοσφαιριστές.

Όσοι νεαροί αθλητές ενδιαφέρονται να ενταχθούν στις Ακαδημίες μας μπορούν να επικοινωνήσουν στα παρακάτω τηλέφωνα: 6943769266, 6986602853.

Στην επίσημη σελίδα της Γ.Γ.Α. (https://gga.gov.gr/…/article/278-covid/2981-covid19-sports) θα μπορέσετε να βρείτε τι προβλέπει το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

National League 1: Τα αποτελέσματα των play off / play out

Πλούσια η αγωνιστική δραστηριότητα σε play off και play out στη National League 1. Η Δάφνη…