Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ ΕΟΚ: «Αυλικοί» σε γκρίζο φόντο

ΕΟΚ: «Αυλικοί» σε γκρίζο φόντο

SAMARAS PAFILIS VASILAKOPOULOS 820x490 1 jpg

Όλοι και όλα για να πετύχει ο Βασιλακόπουλος τον στόχο του. Όλοι και όλα στις υπηρεσίες του. Κι αν το χρώμα είναι λίγο… γκρίζο, ποιος νοιάζεται; Κι αν ο ίδιος ακροβατεί από την πιο συντηρητική πλευρά της Ν.Δ. μέχρι το ΚΚΕ υπάρχει πρόβλημα; Όχι όσο υπάρχουν πρόθυμοι να πειστούν από τα ψεύτικα λόγια του, όχι όσο κρύβει το πραγματικό του πρόσωπο. Δεν μπορεί να ξεγελάσει πολλούς, εκτός αν θέλουν να ξεγελαστούν και πλέον ήρθε η ώρα να πάρει καθένας τις ευθύνες του.

Ξεκινάμε από την απαράδεκτη πρόκληση και τοποθέτηση ενός εν ενεργεία διαιτητή. Ο Θανάσης Μπούκας, όχι μόνο παίρνει θέση για τις εκλογές (αλήθεια συμφωνεί ο ΣΕΔΚΑ κι η ΟΔΚΕ;), αλλά το κάνει με άθλιο τρόπο. Σε ανάρτησή του στο facebook γράφει:

BOUKAS FACEBOOK

«Κύριε Αυγενάκη τα κουμμούνια κάνανε παρέλαση σήμερα στο Σύνταγμα στην ομιλία του συντρόφου Κουτσούμπα. Ήταν μερικές εκατοντάδες, χιλιάδες «εμβολιασμένοι», που τηρήσανε όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα!! Αλλά το πρόβλημα είναι οι 600, που θα ψηφίσουν σε ανοιχτό χώρο;

Α! Ο σύμμαχος Χαρδαλιάς και η Πολιτική Προστασία δεν βρεθήκανε στο Σύνταγμα και θα βρεθούν στη Λεωφόρο; I don’t think so! Πολεμήσατε τον στίβο χάστε. Πολεμάτε το μπάσκετ η κατάληξη θα είναι η ίδια».

Το κείμενο και η φωτογραφία είναι αφιερωμένα στον Θοδωρή Λιάπη, υπεύθυνο αθλητικού τομέα του ΚΚΕ και στον Θανάση Παφίλη, οι οποίοι πίστεψαν στα λόγια του Βασιλακόπουλου κι έπεισαν με τη σειρά τους τον Δημήτρη Κουτσούμπα, ότι στο πρόσωπο του προέδρου της ΕΟΚ βρήκαν έναν σύμμαχο.

Επίσης η ανάρτηση δείχνει ότι ο κ. Μπούκας είναι γνώστης της πολιτικής κατάστασης, φαίνεται από το «κουμμούνια» (ε, σύντροφε Θοδωρή;) κι από την ανάλυση για τις κινήσεις του Λευτέρη Αυγενάκη. Η πλάκα είναι πως η ΟΔΚΕ (ε, αγαπημένε Μπούσια;) απαγορεύει τις δηλώσεις των διαιτητών. Φαίνεται ότι δεν απαγορεύει τις πολιτικές δηλώσεις, ακόμα κι αν έχουν κάτι μπρουτάλ.

Πρότασή μας στην επόμενη αθλητική εκδήλωση του ΚΚΕ να κληθεί ο εν λόγω διαιτητής, να τιμηθεί με ένα αγαλματίδιο του Λένιν, σε γκρίζο χρώμα, καθώς δείχνει την εκτίμηση που τρέφει στην αριστερά. Θανάση Παφίλη, πεδίο δόξας λαμπρό κι οι «φίλοι» τελικά δεν είναι όσο φιλικοί περίμενες.

Αλλά πάμε παρακάτω, μένοντας στο γκρίζο τοπίο του μπάσκετ. Ο Κυριάκος Ταβουλαρέας, μέλος της ΚΕΔ/ΕΟΚ, έκανε σημαία ως διαιτητής τη φιλική σχέση (και καλά έκανε ο άνθρωπος), που είχε με τον Αντώνη Σαμαρά. Από τον καιρό της ΠΟΛ. ΑΝ., οι δυο τους είχαν αναπτύξει δεσμούς φιλίας. Ε, σήμερα θα τον ξεχνούσε.

Ο Ταβουλαρέας πήρε από το χέρι τον Βασιλακόπουλο και τον πήγε στον Σαμαρά, προκειμένου να υπάρξει στήριξη στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας. Η αλήθεια είναι πως δεν έχω στα χέρια μου το εγχειρίδιο με τις υποχρεώσεις των μελών της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, αλλά είναι μέσα σε αυτές η συμμετοχή στις εκλογές; Ή μήπως είναι στο γκρίζο κομμάτι, αυτό που δεν γράφεται αλλά γίνεται;

Οι… αυλικοί σε εγρήγορση. Το σύστημα λειτουργεί μια χαρά. Όλοι στην υπηρεσία του Βασιλακόπουλου, που (συγνώμη για την παράβλεψη) ΔΕΝ ασχολείται με τη διαιτησία. Ενεργοί διαιτητές, μέλη της ΚΕΔ, το γκρίζο (λόγω στολής) κομμάτι του αθλήματος εργαλειοποιείται, προκειμένου να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Άντε με το καλό, να στηρίξουμε όλοι και μετά να κάνουμε ένα τσιμπούσι, να δούμε αγκαλιασμένους Παφίλη και Σαμαρά να τραγουδούν είτε το «εμπρός της γης οι κολασμένοι», είτε το «σε περιμένω να ρθεις και πάλι», να ζήσουμε στιγμές αγάπης, να σπάσουν οι κομματικές γραμμές κι αγκυλώσεις. Και στην κεφαλή του τραπεζιού ο απόλυτος άναξ, να χαιρετά το πόπολο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Να προσεγγίσουμε και τα επόμενα ματς σαν να είμαστε στο 0-0»

Στον τρόπο που θα πρέπει να προσεγγίσει ο Ολυμπιακός τα επόμενα παιχνίδια στάθηκε ο Γιώργο…