Κεντρική NBA Αντετοκούνμπο: «Να βελτιωθούμε ενόψει playoffs» [vid]

Αντετοκούνμπο: «Να βελτιωθούμε ενόψει playoffs» [vid]

giannis antetokounmpo bucks nets 1

Οι Μιλγουόκι Μπακς πραγματοποίησαν κακή εμφάνιση και ηττήθηκαν με βαρύ σκορ από τους Σαν Αντόνιο Σπερς (146-125). Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για την εικόνα της ομάδας και σημείωσε ότι πρέπει να βελτιωθούν ενόψει των playoffs του ΝΒΑ.

Αναλυτικά:

«Νιώθω υπέροχα σε προσωπικό επίπεδο. Η ομάδα είναι καλά, είμαστε σε καλό σημείο, απλώς πρέπει να παίξουμε καλύτερα. Έχουμε τέσσερις αγώνες μπροστά μας για να βρούμε ρυθμό. Πρέπει να χτίσουμε καλές συνήθειες στους 4 τελευταίους αγώνες της κανονικής περιόδου, αλλά είμαστε σε καλό σημείο.

Πρέπει να βελτιωθούμε. Κάποιες φορές τα πράγματα δεν θα πάνε όπως θες, αλλά πρέπει να συνεχίσεις να προσπαθείς και να ακολουθείς το πλάνο σου για να βρεις τρόπο να νικήσεις. Πρέπει να έχουμε περισσότερη ενέργεια και να βγάλουμε περισσότερη χαρά σε άμυνα και επίθεση».

Για το τι δεν έκαναν καλά οι Μπακς απέναντι στους Σπερς: «Προφανώς δεν κάναμε καλή δουλειά στην άμυνα. Δεν μαρκάραμε καλά και οι Σπερς έβαζαν σουτ, οπότε ήταν ένας συνδυασμός δικής μας κακής άμυνας και δικής τους καλής επίθεσης. Δεν τους το κάναμε αρκετά δύσκολο. Θέλαμε να είμαστε εκεί, αλλά δεν ήμασταν. Έβαλαν σουτ, τρίποντα, από μέση απόσταση, έβαλαν πολλά λέι-απ σε κατάσταση Πικ εν Ρολ».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ναν: «Yπήρξαν κάποια αμφισβητούμενα σφυρίγματα»

Στα αμφισβητούμενα σφυρίγματα στάθηκε ο Κέντρικ Ναν. Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από τη Μακάμπ…