Κεντρική Διεθνή Αινιγματικός για το μέλλον του ο Πάου Γκασόλ

Αινιγματικός για το μέλλον του ο Πάου Γκασόλ

gasol1 scaled

Ο Πάου Γκασόλ μετά από μια 20αετία στο ΝΒΑ και δύο σχεδόν χρόνια απουσίας από τα παρκέ επέστρεψε στα ευρωπαϊκά γήπεδα για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα. Σε συνέντευξη του στην Marca ο πολύπειρος σέντερ αποκάλυψε ότι υπήρχαν περίοδοι που η επιστροφή του ήταν αβέβαιη, δήλωσε προσηλωμένος στο Final 4 της Ευρωλίγκας, και ήταν αινιγματικός αναφορικά με το τι θα γίνει του χρόνου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πάου Γκασόλ:

“Με όλη την προετοιμασία που έκανα για σχεδόν δύο χρόνια ή και παραπάνω, στόχος ήταν η επιστροφή μου στη δράση. Υπήρξαν στιγμές που αυτή δεν ήταν σίγουρη”.

Για την Μπαρτσελόνα και τους Ολυμπιακούς Αγώνες: “Ήμουν πολύ τυχερός που επέστρεψα στην Μπαρτσελόνα, στην ομάδα που γεννήθηκα σαν παίκτης και εκεί όπου πήρα μεγάλες ευκαιρίες και εκεί που δίνεται η ευκαιρία τώρα να παλέψω για ένα μετάλλιο στους Ολυμπιακούς. Η προετοιμασία θα δείξει πως θα πάει”.

Ο Γκασόλ έδειξε συγκεντρωμένος στο Final Four ενώ ήταν αινιγματικός για το μέλλον:  “Είμαι πολύ συγκεντρωμένος στο Final Four, στο να τελειώσω τη σεζον όσο το δυνατόν πιο καλά. Μετά τη σεζόν θα δούμε τι θα γίνει. Άμα αυτό είναι η προετοιμασία για το Τόκιο, θα είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Ό,τι είναι να έρθει την επόμενη σεζόν, θα έρθει”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στην Ζαλγκίρις ο Ντιμίτρι Ρίβερς

Στη Ζαλγκίρις ο Ρίβερς. Ο Αμερικανός πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Ντιμίτρι Ρίβερς γίνεται κάτοι…