Κεντρική Basket League ΑΕΚ Αγγέλου: «Καλά κάνει ο αντίπαλος, έχει πάτημα – Τα λάθη είναι φυσιολογικά»

Αγγέλου: «Καλά κάνει ο αντίπαλος, έχει πάτημα – Τα λάθη είναι φυσιολογικά»

aggelou scaled

Η ΑΕΚ πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του πρωταθλήματος της Basket League όπου θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό, με τον Βαγγέλη Αγγέλου μεταξύ άλλων να αναφέρεται στην επίμαχη φάση με το αντικανονικό κόψιμο του Μέικον στον Λοβ. Ο τεχνικός της Ένωσης τόνισε ότι από την στιγμή που ο ΠΑΟΚ έχει πάτημα (αποδεχόμενος την λανθασμένη απόφαση) καλά κάνει και διαμαρτύρεται, συμπληρώνοντας ωστόσο ότι τα λάθη είναι φυσιολογικά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βαγγέλης Αγγέλου:

«Κλείνουμε 31 ημέρες μαζί. Η καταπόνηση μας ήταν μεγάλη, όπως και το στρες. Το πρόγραμμα της ομάδας ήταν εφιαλτικό. Αποφασίσαμε να ασχοληθούμε με το ενεργειακό κομμάτι. Σήμερα ο ΠΑΟΚ ωφελήθηκε όταν το παιχνίδι άρχισε να έχει διακοπές. Είμαστε ευχαριστημένοι, να δώσω συγχαρητήρια σε όλο τον οργανισμό, οι παίκτες κλήθηκαν να αλλάξουν τσιπ και από ένα είδος… μουσικής, πήγανε σε άλλο.

Αυτό που είπα στα αποδυτήρια, ξεκινάμε τους ημιτελικούς την Τετάρτη. Θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε ένα πρόγραμμα. Θα κάνουμε εξετάσεις για να δούμε που βρισκόμαστε. Να συνδυάσουμε την ποιότητα που έχει ο Παναθηναϊκός και τι μπορούμε να ελέγξουμε εμείς στο παιχνίδι. Να είμαστε ανταγωνιστικοί, να είμαστε μαζί, να έχουμε ομαδικό πνεύμα και να γινόμαστε καλύτεροι κάθε μέρα που περνάει.

Η ομάδα τακτικά, ήταν πολύ καλά δουλεμένη. Μην ξεχνάτε ότι λείπει ένας παίκτης, ο Λάνγκφορντ που παίρνει 22 προσπάθειες. Είναι ο ηγέτης της, αυτός που παίρνει την ευθύνη και το στρες. Εμείς θέλαμε να βάλουμε ενέργεια και ρυθμό και να βελτιώσουμε την γρήγορη επίθεση μας».

Για την επίμαχη φάση με το αντικανονικό κόψιμο του Μέικον: «Καλά κάνει ο αντίπαλος και έχει πάτημα. Αυτή είναι η ομορφιά του παιχνιδιού, κανείς δεν θέλει να χάνει. Εμείς θέλαμε να ασχοληθούμε με εμάς. Τα λάθη είναι φυσιολογικά. Ο ΠΑΟΚ βοήθησε την ποιότητά του με τον χρόνο που σταματούσε συνεχώς στην 3η περίοδο. Η πίεση ήταν με την ΑΕΚ. Εμείς προσπαθήσαμε να ανταπεξέλθουμε».

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • aggelopoulos

    Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

    Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…
  • Μάκης Αγγελόπουλος

    Έδωσε λύση ο Αγγελόπουλος στην ΑΕΚ

    Ο Μάκης Αγγελόπουλος ήταν ενήμερος για την κατάσταση των τελευταίων ημερών στην ΑΕΚ, με το…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…