
Η ΑΕΚ έχασε το παιχνίδι από τον Παναθηναϊκό με τον Βαγγέλη Αγγέλου να έχει έντονα παράπονα από την διαιτησία. Ο τεχνικός της ΑΕΚ, ο οποίος είχε δεχθεί και τεχνική ποινή κατά την διάρκεια της αναμέτρησης για διαμαρτυρίες, κλήθηκε να μιλήσει στην κάμερα της ΕΡΤ, ωστόσο αποχώρισε σχεδόν άμεσα και φανερά εκνευρισμένος εν μέσω αποδοκιμασιών και κάποιων… γαλλικών.
«Δεν υπάρχει πού κρίθηκε το παιχνίδι. Ήταν το τρίτο δεκάλεπτο. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό», ανέφερε ο Βαγγέλης Αγγέλου και κατόπιν αποχώρησε νευριασμένος από τις αποδοκιμασίες των όσων βρισκόντουσαν στο ΟΑΚΑ.
Αργότερα στην συνέντευξη τύπου ο Βαγγέλης Αγγέλου ανέφερε:
«Αυτό ήταν το τρίτο δεκάλεπτο. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, ετοιμαζόμαστε για το 4ο ματς. Έγινε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι. Προσπαθήσαμε να το ελέγξουμε. Το κομμάτι των κατοχών στο πρώτο ημίχρονο δεν μπορέσαμε να το ελέγξουμε. Δεχτήκαμε 13π. από λάθη και 9π. από επιθετικά ριμπάουντ. Όμως, δεν μου αρέσει να μιλάω για τη στατιστική. Συνεχίζουμε…».