Κεντρική Διεθνή Βατούτιν για Ομπράντοβιτς: «Είναι γελοίο, τώρα θα γράψουν για Φιλ Τζάκσον»

Βατούτιν για Ομπράντοβιτς: «Είναι γελοίο, τώρα θα γράψουν για Φιλ Τζάκσον»

vatutin

Το συμβόλαιο του Δημήτρη Ιτούδη με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και όπως είναι λογικό τα σενάρια για τον διάδοχο του είναι πάρα πολλά. Ένα από αυτά θέλει την ρωσική ομάδα να έχει στο στόχαστρο της τον… δάσκαλο του νυν προπονητή της, Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ο Αντρέι Βατούτιν πάντως διαφωνεί πλήρως με αυτό το σενάριο χαρακτηρίζοντας γελοία όσα γράφονται μόλις ακούγεται ότι αποχωρεί κάποιος από την ΤΣΣΚΑ. Παράλληλα, με αρκετή δόση χιούμορ ο ισχυρός άνδρας των πρωταθλητών Ευρώπης του 2019 ανέφερε ότι «τώρα θα γράψουν ότι έρχεται ο Φιλ Τζάκσον».

Αναλυτικά:

«Καθώς πλησιάζει το καλοκαίρι, κάθε μέρα, κάθε εβδομάδα, όλο και κάτι θα γράφεται. Θα υπάρχουν δημοσιεύματα για παίκτες, προπονητές, γιατρούς για όλους όσους φεύγουν από την ΤΣΣΚΑ. Εμείς δεν έχουμε να σχολιάσουμε κάτι. Σήμερα θα γραφτεί κάτι, αύριο θα γραφτεί κάτι άλλο. Έχουμε προπονητή και προπονητικό τιμ που εμπιστευόμαστε. Υπάρχουν συγκεκριμένα προβλήματα τα οποία και επιλύουμε.

Είναι γελοίο να σχολιάζουμε αυτές τις φήμες. Τώρα θα γράψουν ότι θα έρθει ο Φιλ Τζάκσον. Αύριο κάποιος άλλος. Είναι τρελό αυτό που γίνεται και δεν μπορούμε να απαντάμε εγώ και το γραφείο τύπου κάθε μέρα σε όλα όσα γράφονται».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…