Κεντρική NBA To ESPN δίνει το νούμερο 19 του ντραφτ στον Βούκτσεβιτς!
NBA

To ESPN δίνει το νούμερο 19 του ντραφτ στον Βούκτσεβιτς!

vukcevic real e1602443243841

Ο Τρίσταν Βούκτσεβιτς είναι χωρίς αμφιβολία το νέο μεγάλο πρότζεκτ της Ρεάλ Μαδρίτης του Πάμπλο Λάσο, η οποία δίνει έμφαση στην ανάδειξη νέων παικτών. Ο 18χρονος γιός του Ντούσαν Βούκτσεβιτς μάλιστα έχει είδη καταφέρει να τραβήξει πάνω του τα βλέμματα των ομάδων του ΝΒΑ.

Μάλιστα, το Mock draft του ΕSPN, το οποίο στην ανάλυση του ξεχωρίζει την συμβολή του στην νίκη της Ρεάλ επί της Μπαρτσελόνα, τον τοποθετεί αρκετά ψηλά. Συγκεκριμένα, τον στέλνει στο Πόρτλαντ ως νούμερο 19 του επόμενου ντραφτ. Τώρα, αν θα επιβεβαιωθεί και τον δούμε συμπαίκτη με τους Νταμιάν Λίλαρντ και Σι Τζέι ΜακΚόλουμ μένει να το δούμε.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το ESPN:

«Ο γιος του βετεράνου διεθνή με την εθνική ομάδα Σερβίας και Μαυροβουνίου, Ντούσαν Βούκσεβιτς έχει πλέον ρόλο στο rotation της Ρεάλ Μαδρίτης, πραγματοποιώντας ορισμένες αξιοσημείωτες εμφανίσεις από τη στιγμή που ενηλικιώθηκε.

Είχε σημαντικό ρόλο στη νίκη επί της Μπαρτσελόνα, έχοντας ένα καθοριστικό τρίποντο και ένα μπλοκ. Με ύψος 2μ.08, είναι ένας απίστευτος σουτέρ που οι μισές προσπάθειές του φέτος έρχονται πίσω από το τρίποντο, δείχνοντας τεράστια αυτοπεποίθηση για παιδί αυτής της ηλικίας. Τα μακριά χέρια και η σωματοδομή του επιτρέπουν να παίξει επίσης σαν σέντερ»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…