Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών Τελικός Κυπέλλου: Ο Προμηθέας ζήτησε 500 εισιτήρια και έθεσε θέμα έδρας

Τελικός Κυπέλλου: Ο Προμηθέας ζήτησε 500 εισιτήρια και έθεσε θέμα έδρας

promithaas

Ο Προμηθέας είναι εδώ και καιρό η μια από τις δύο ομάδες που θα συμμετάσχουν στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, και περιμένει να μάθει τον αντίπαλο του από την αναμέτρηση του Λαυρίου με τον νικητή του Παναθηναϊκός – Περιστέρι. Η ομάδα της Πάτρας με επιστολή της προς την ΕΟΚ και εν μέσω πανδημίας και κλειστών για το κοινό γηπέδων, ζήτηση 500 εισιτήρια για τον τελικό (!), ενώ έθεσε και θέμα έδρας.

Το πάτημα της ομάδας του Βαγγέλη Λιόλιου, δεν είναι άλλο από το γεγονός ότι η απερχόμενη διοίκηση της ομοσπονδίας έχει ορίσει τις εκλογές στις 30 Μάη, με φυσική παρουσία και όχι ηλεκτρονικά. Με αυτό το επιχείρημα στον Προμηθέα θεωρούν ότι μπορεί να γίνει κάτι αντίστοιχο και στον τελικό του Κυπέλλου.

Παράλληλα, οι Πατρινοί θέλουν να αποκλειστούν τόσο το ΟΑΚΑ, όσο και το κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» αλλά και το κλειστό του Λαυρίου από πιθανές έδρες του τελικού, δηλαδή οι έδρες των πιθανών αντιπάλων του. Υποθέτουμε ότι εκτός συζήτησης πρέπει να είναι και το «Δημήτρης Τόφαλος» με αυτό το σκεπτικό.

Υπενθυμίζουμε ότι το ΟΑΚΑ είναι η εδώ και καιρό ορισμένη έδρα του τελικού, και είναι σχεδόν αδύνατο να γίνει αλλαγή μετά την γνωστοποίηση του αντιπάλου του Προμηθέα. Αυτό γιατί αυτός θα προκύψει την Πέμπτη του Πάσχα, δηλαδή δύο μέρες πριν τον τελικό.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Παπαθεοδώρου: «Ήρθαμε να… θαυμάσουμε τον Παναθηναϊκό»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του στάθηκε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου. Απαράδεκτη χαρακτήρισε την ε…