Κεντρική Basket League Λαύριο Σερέλης: «Είμαστε μια ομάδα πεινασμένη»

Σερέλης: «Είμαστε μια ομάδα πεινασμένη»

Το Λαύριο μετά την βαριά ήττα του από τον Παναθηναϊκό επέστρεψε εμφατικά στις νίκες διαλύοντας τον Ηρακλή, και ο Χρήστος Σερέλης τόνισε ότι η ομάδα του είναι μια ομάδα πεινασμένη με μεγάλες προσδοκίες. Παράλληλα, ο τεχνικός του Λαυρίου τόνισε ότι και κόντρα στον Παναθηναϊκό ήθελαν να δείξουν ότι δεν αλλάζουν το στυλ παιχνιδιού τους ανάλογα με τον αντίπαλο.

Αναλυτικά:

«Εμείς θέλαμε να κερδίσουμε μετά από τη βαριά ήττα με τον Παναθηναϊκό. Θέλαμε να δείξουμε ότι είμαστε μια ομάδα σταθερή που έχει το ίδιο στυλ με όποια ομάδα και αν παίζει. Εμείς θέλουμε να προετοιμάσουμε την ομάδα έτσι ώστε να είναι ανταγωνιστική στα πλέι οφ και να δικαιώσουμε τις προσδοκίες που έχουν δημιουργηθεί».

Για τις απουσίες του Ηρακλή λόγω κορωνοϊού: «Προφανώς όταν έχεις δύο τέτοιες ελλείψεις αλλάζει τελείως το στυλ παιχνιδιού και ο Ηρακλής δεν ήταν έτοιμος για τέτοια αλλαγή».

Για το αν προσγειώθηκαν με την ήττα από τον Παναθηναϊκό: «Ξέραμε τι θα περιμένουμε από τον Παναθηναϊκό, δεν είμαστε δύο ίδιες ομάδες. Είμαστε μια ομάδα πεινασμένη, δεν έχουμε βρεθεί ποτέ ξανά σε τέτοιες θέσεις στη βαθμολογία και θέλουμε να τελειώσουμε τη σεζόν έτσι με τον καλύτερο τρόπο»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Λαύριο

Δειτε επισης

Σερέλης: «Ιστορική μέρα για το Λαύριο»

Το Λαύριο πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά της Basket League «σκουπίζοντας» τον Κολοσσό …