Κεντρική Διεθνή Σάρας: «Σκάψαμε μία τρύπα, μπήκαμε μέσα και τώρα πρέπει να βγούμε»

Σάρας: «Σκάψαμε μία τρύπα, μπήκαμε μέσα και τώρα πρέπει να βγούμε»

saras maciulis barca

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, όντας πολύ απογοητευμένος από την εικόνα της ομάδας του, σχολίασε με έναν ιδιαίτερο τρόπο την ήττα από τη Ζενίτ.

Η Μπαρτσελόνα ηττήθηκε εντός έδρας από την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, του πρώην τεχνικού της, Τσάβι Πασκουάλ, με σκορ 74-76 και βρίσκεται πίσω στην σειρά νικών από τους Ρώσους με 0-1.

Ο προπονητής των “μπλαουγκράνα”, Σαρούνας Γιασικεβίτσους, δήλωσε ότι είναι πολύ απογοητευμένος από την εμφάνισης της ομάδας του στο Game 1, σχολιάζοντας την ήττα με έναν ξεχωριστό τρόπο.

Ο Λιθουανός τεχνικός είπε χαρακτηριστικά:

«Συγχαρητήρια στον Τσάβι και στην Ζενίτ. Μπήκαν στο παρκέ με ξεκάθαρο προσανατολισμό. Ήταν πιο σταθεροί από εμάς, ειδικά στην άμυνα. Εκεί είχαμε μία πολύ κακή απόδοση. Ακόμα και όταν βελτιωθήκαμε, αυτό δεν ήταν αρκετό. Η Ζενίτ σκόραρε με μερικά δύσκολα σουτ στο τέλος και τελικά πήρε αυτό που άξιζε. Σκάψαμε μία τρύπα, μπήκαμε μέσα και τώρα εξαρτάται από εμάς αν θα βγούμε. Δεν το περίμενα, να είμαι ειλικρινής. Δεν περίμενα να παίξουμε έτσι. Αυτό μπορεί να συμβεί στα πλέι-οφ, παίζουμε κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…