Κεντρική Elite League Ράπτης: «Νίκη με τον Οίακα, τα ρέστα μας με Ολυμπιακό» [vid]

Ράπτης: «Νίκη με τον Οίακα, τα ρέστα μας με Ολυμπιακό» [vid]

alexandros raptis.c5d039dc5fed285e79e7d642d9d037fe

O Αλέξανδρος Ράπτης σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην δύσκολη νίκη της Ελευθερούπολης κόντρα στον Τρίτωνα, τονίζοντας ότι μέχρι να βρουν τα πατήματα τους στόχος είναι να έχουν τις μικρότερες δυνατές απώλειες. Παράλληλα, ο παίκτης της ομάδας της Καβάλας έδωσε σύνθημα νίκης για το ματς με τον Οίακα, έτσι ώστε να τα δώσουν στην συνέχεια όλα κόντρα στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά:

«Πρέπει να κερδίσουμε πάση θυσία το παιχνίδι που ακολουθεί (σ.σ. με τον Οίακα) και μετά να πάμε να παίξουμε τα ρέστα μας με τον Ολυμπιακό. Εννοείται ότι πάμε σε όλα τα παιχνίδια για τη νίκη και ότι μπορούμε να καταφέρουμε. Τώρα αρχίζει το πρωτάθλημα στην ουσία», τόνισε ο έμπειρος πάουερ φόργουορντ.

Όσον αφορά στη δύσκολη νίκη επί του Τρίτωνα, ο Ράπτης είπε: «Ήταν δύσκολο παιχνίδι, όπως και όλα που θα παίζουμε από εδώ και πέρα. Ευτυχώς παίξαμε 4-5 λεπτά στο τέλος και κερδίσαμε. Είναι λογικό έπειτα από τόσους μήνες απραξίας η ομάδα να μην πατάει καλά. Πιστεύω ότι κάθε εβδομάδα, όσο βρισκόμαστε με τα παιδιά θα παίζουμε και καλύτερα. Μέχρι να βρούμε τα πατήματά μας πρέπει να έχουμε όσο γίνεται λιγότερες απώλειες».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Ρεμεντέλας: «Ορκιστήκαμε ότι θα μπούμε στο γήπεδο σαν καμικάζι»

Στη σειρά με τον Έσπερο Λαμίας αναφέρθηκε ο Γιώργος Ρεμεντέλας. Το Ψυχικό πήρε τη νίκη απέ…