Κεντρική Ιωνικός Νίκαιας BC Πετρόπουλος: «Νίκη με Κολοσσό για να ελπίζουμε»

Πετρόπουλος: «Νίκη με Κολοσσό για να ελπίζουμε»

petropoulos ionikos mesologgi

Ο Ιωνικός υποδέχεται αύριο (28/04 20:00) τον Κολοσσό στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της Basket League, και ο Ανδρέας Πετρόπουλος τόνισε ότι θέλουν αποκλειστικά την νίκη για να μπορούν να ελπίζουν σε είσοδο στα πλέι οφ. Παράλληλα, ευχήθηκε περαστικά στον Μάριο Γιώτη, ο οποίος τραυματίστηκε στο φιλικό με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Ανδρέας Πετρόπουλος στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

«Πριν πω οτιδήποτε άλλο, θέλω να ευχηθώ ολόψυχα περαστικά στο συμπαίκτη μου, Μάριο Γιώτη, που είχε μία άτυχη στιγμή στο φιλικό με την ΑΕΚ και δεν θα είναι μαζί μας. Είμαι σίγουρος ότι ο Μάριος θα γυρίσει ακόμη καλύτερος κι έτοιμος να κυνηγήσει τα όνειρά του.

Το εντός έδρας ματς με τον Κολοσσό H Hotels είναι πολύ σημαντικό για εμάς, καθώς στο μυαλό μας έχουμε αποκλειστικά τη νίκη που θα μας επιτρέψει να έχουμε σημαντικές ελπίδες παρουσίας στα play-offs, αν και τα αποτελέσματα των άλλων αγώνων μας βοηθήσουν.

Ξέρουμε πόσο καλή ομάδα είναι ο Κολοσσός και μας το έδειξε στον πρώτο γύρο όπου μας νίκησε εύκολα. Οφείλουμε λοιπόν να μπούμε συγκεντρωμένοι και έτοιμοι να παλέψουμε μέχρι τέλους για μία νίκη που μπορεί να παρατείνει τη σεζόν για εμάς.

Είναι η τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου και, αν η σεζόν τελειώσει εδώ για εμάς (πράγμα που απεύχομαι), σίγουρα θα νιώθουμε ικανοποίηση για την εκπλήρωση του πρωταρχικού μας στόχου που ήταν η παραμονή.

Κλείνοντας θέλοντας να ευχηθώ Καλό Πάσχα σε όλους, με υγεία πάνω από όλα και χαμόγελα σε κάθε οικογένεια».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ιωνικός Νίκαιας BC

Δειτε επισης

Νέα εποχή για τον Ιωνικό Νίκαιας – Ξεκινάει από την ΕΣΚΑΝΑ

Ο Ιωνικός Νίκαιας γυρίζει σελίδα και θα ξεκινήσει από το «μηδέν» για να επιστρέψει εκεί πο…