Κεντρική Ιωνικός Νίκαιας BC Πετρόπουλος: «Να μάθουμε από την ήττα από τον ΠΑΟΚ»

Πετρόπουλος: «Να μάθουμε από την ήττα από τον ΠΑΟΚ»

Petropoulos 768x461 1 jpg

Ο Ανδρέας Πετρόπουλος στάθηκε στην ήττα της περασμένης εβδομάδας από τον ΠΑΟΚ και τόνισε ότι ο Ιωνικός πρέπει να μαθαίνει από τέτοιες ήττες. Παράλληλα, αναφερόμενος στην αυριανή αναμέτρηση με τον Άρη, εστίασε στο γεγονός ότι οι παίκτες του Καμπερίδη χρειάζονται την νίκη, κάτι που σημαίνει ότι χρειάζεται συγκέντρωση από το πρώτο δευτερόλεπτο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ανδρέας Πετρόπουλος στο Blog του στον ΕΣΑΚΕ:

Γεια σας φίλοι της Stoiximan Basket League,

Ακόμα δύο παιχνίδια μας έχουν μείνει για να τελειώσουμε την κανονική περίοδο και θέλουμε να κάνουμε το ιδανικό φινάλε στη σεζόν διεκδικώντας μέχρι τέλους τις πιθανότητες παρουσίας μας στα play offs.

Δυστυχώς, στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, δεν καταφέραμε να πανηγυρίσουμε παρ’ όλο που φτάσαμε μία ανάσα και το ματς κρίθηκε στον πόντο. Πρέπει να μαθαίνουμε από τέτοιες ήττες, ώστε στο επόμενο θρίλερ να είμαστε εμείς αυτοί που θα χαμογελάμε.

Τώρα έχουμε αγώνα σε μία ιστορική έδρα, απέναντι στον Άρη, και στόχος μας είναι να επιστρέψουμε από την Θεσσαλονίκη με τη νίκη στις αποσκευές.

Γνωρίζουμε πως και ο Άρης χρειάζεται τη νίκη, οπότε θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι από το πρώτο δευτερόλεπτο να βγάλουμε ενέργεια και να εκμεταλλευτούμε τις αδυναμίες των αντιπάλων μας.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ιωνικός Νίκαιας BC

Δειτε επισης

Νέα εποχή για τον Ιωνικό Νίκαιας – Ξεκινάει από την ΕΣΚΑΝΑ

Ο Ιωνικός Νίκαιας γυρίζει σελίδα και θα ξεκινήσει από το «μηδέν» για να επιστρέψει εκεί πο…