Κεντρική Ιωνικός Νίκαιας BC Πετρόπουλος: «Να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε»

Πετρόπουλος: «Να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε»

Petropoulos 768x461 1 jpg

Ο Ιωνικός υποδέχεται αύριο (03/04) τον ΠΑΟΚ στο κλειστό του Πλάτωνα, με τον Ανδρέα Πετρόπουλο να θυμάται το παιχνίδι του πρώτου γύρου, όπου η ομάδα του άγγιξε το «διπλό». Παράλληλα, ο παίκτης της ομάδας του Βαγγέλη Αγγέλου τόνισε ότι είναι ευκαιρία να δείξουν τι μπορούν να κάνουν και να υπερασπιστούν το γήπεδο τους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ανδρέας Πετρόπουλος στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

Γεια σας φίλοι της Basket League,

Πλησιάζουμε στο τέλος της κανονικής περιόδου και κάθε ματς συνεχίζει να έχει τη δική του αξία. Στην Πάτρα δώσαμε μία μεγάλη μάχη, μείναμε κοντά μέχρι το τέλος, αλλά δυστυχώς δεν μπορέσαμε να πάρουμε ένα μεγάλο διπλό που θέλαμε πολύ.

Όπως πάντα, στο μπάσκετ πρέπει να έχεις κοντή μνήμη και να μη μένεις πολύ στο προηγούμενο ματς. Έτσι, εννοείται πως η προσοχή μας είναι στραμμένη στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, που είναι μία ομάδα που πραγματοποιεί πολύ καλή πορεία φέτος. Στον πρώτο γύρο, είχαμε αγγίξει το διπλό, το χάσαμε στο τέλος και αυτό μας είχε πληγώσει.

Δεν βλέπουμε αυτό το ματς ως μια ευκαιρία για ρεβάνς, αλλά ως μία ακόμη ευκαιρία να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε και να υπερασπιστούμε ξανά το γήπεδό μας. Οφείλουμε να είμαστε προσηλωμένοι στην άμυνα, προσεκτικοί στην επίθεση και να βασιστούμε στο κομμάτι της ενέργειας.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ιωνικός Νίκαιας BC

Δειτε επισης

Νέα εποχή για τον Ιωνικό Νίκαιας – Ξεκινάει από την ΕΣΚΑΝΑ

Ο Ιωνικός Νίκαιας γυρίζει σελίδα και θα ξεκινήσει από το «μηδέν» για να επιστρέψει εκεί πο…