Κεντρική Basket League Περιστέρι bwin Περιστέρι: Ατομικό για Βασιλόπουλο, Καράμπελα και Σκορδίλη

Περιστέρι: Ατομικό για Βασιλόπουλο, Καράμπελα και Σκορδίλη

vasilopoulosd

Το Περιστέρι μπαίνει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του για την επανάληψη του αγώνα με την Λάρισα (25/4), με τα γνωστά προβλήματα. Ο λόγος για τους Παναγιώτη Βασιλόπουλο, Γάϊο Σκορδίλη και Ζώη Καράμπελα, οι οποίοι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Αναλυτικά:

Στην τελική ευθεία μπήκε η προετοιμασία του Περιστερίου για την διεξαγωγή της επανάληψης (έπειτα από απόφαση του ΑΣΕΑΔ) της αναμέτρησης με την Λάρισα.

Ο αγώνας είναι για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Basket League και προγραμματίστηκε για την Κυριακή (25/4, 17:00, ΕΡΤ 3) στο Κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου».

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος δεν έχει στην διάθεση του τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο (έχει πρόβλημα στο καρπό), τον Γάϊο Σκορδίλη (υπέστη διάστρεμμα) και τον Ζώη Καράμπελα (έχει πρόβλημα στο πόδι).

Και οι τρεις παίκτες του Περιστερίου ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα και είναι αμφίβολη η συμμετοχή τους στον αγώνα με την ομάδα της Λάρισας. Το ιατρικό επιτελείο των «κυανοκιτρίνων» έχει «πέσει πάνω» στους τρεις παίκτες, ώστε να είναι έτοιμοι το συντομότερο δυνατό και να τεθούν στην διάθεση του προπονητή τους.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Περιστέρι bwin

Δειτε επισης

Χουγκάζ: «Όλοι μαζί για ένα ιστορικό αποτέλεσμα»

Μήνυμα προς τον κόσμο έστειλε ο Νίκος Χουγκάζ. Ο διεθνής φόργουορντ του Περιστερίου, Νίκος…