Κεντρική Elite League Πανερυθραϊκός: Σημαντικές απουσίες στην επανέναρξη

Πανερυθραϊκός: Σημαντικές απουσίες στην επανέναρξη

panerythraikos scaled e1617380641144

Ο Πανερυθραϊκός θα αντιμετωπίσει αύριο τον Αμύντα στον Υμηττό στην επανέναρξη του πρωταθλήματος της Α2, έχοντας πολύ σημαντικές απουσίες. Ο λόγος για τους Λουκά Γιαουρτόγλου αλλά και τον Άλκη Παππά, με τον πρώτο να έχει ενοχλήσεις στο πόδι και τον δεύτερο να συνεχίζει την αποθεραπεία του.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η επίσημη ιστοσελίδα του Πανερυθραϊκού:

Η Α2 κάνει ξανά… τζάμπολ και η επανεκκίνηση του Πρωταθλήματος θα βρει τον Πανερυθραϊκό μας αντιμέτωπο εκτός έδρας, με τον Αμύντα, αύριο (Σάββατο 3/4, 18:00), στο Κλειστό Γυμναστήριο Υμηττού «ΠΥΡΚΑΛ», για την  Αγωνιστική της διοργάνωσης, αλλά η ομάδα μας δεν θα παραταχθεί «πάνοπλη» σε αυτό το πρώτο της ματς μετά την πολύμηνη διακοπή, καθώς αντιμετωπίζει σημαντικές απουσίες.

Πέραν των ιδιαιτεροτήτων (οι οποίες δεν είναι και λίγες) που θα κληθούν να διαχειριστούν όλες οι ομάδες σε αυτή τη μεταβατική περίοδο επιστροφής στην αγωνιστική δράση, με την απραξία 5 (και πλέον) μηνών να έχει επηρεάσει σημαντικά τους αθλητές (και τον αθλητισμό γενικότερα) σε όλους τους τομείς, ο Πανερυθραϊκός θα πρέπει να βρει λύση και σε ένα επιπλέον σημαντικό πρόβλημα, που δεν είναι άλλο από την διπλή απουσία των Λουκά Γιαουρτόγλου και Άλκη Παππά.

Ο εκ των αρχηγών της ομάδας μας ταλαιπωρείται τις τελευταίες ημέρες από ενοχλήσεις στο πόδι και ήδη ξεκίνησε θεραπείες προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα. Όσον αφορά στον Παππά, ο πολύπειρος γκαρντ του Πανερυθραϊκού συνεχίζει εντατικά το πρόγραμμα αποκατάστασης και ανεβάζει διαρκώς «στροφές», όντας πλέον σε εξαιρετική κατάσταση αναλογικά και με τη σοβαρότητα του τραυματισμού, ωστόσο χρειάζεται περαιτέρω χρόνο για να μπει εκ νέου σε ρυθμό αγώνων.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite League: Τα αποτελέσματα των play off/play out

Το 2-1 έκανε ο Πανιώνιος. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα των play off/play out. Ο Πανιώνι…