Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Μένιος Φουρθιώτης: Γι’ αυτό κατηγορείται ο γνωστός παρουσιαστής

Μένιος Φουρθιώτης: Γι’ αυτό κατηγορείται ο γνωστός παρουσιαστής

fourthiotis 820x490 1 jpg

Πριν μερικές ημέρες, ο κ. Φουρθιώτης είχε καταγγείλει πυροβολισμούς έξω από το σπίτι του. Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης, είχε γίνει δέκτης πληροφοριών από το περιβάλλον Φουρθιώτη ότι υπήρξε σχεδιασμός εικονικής επίθεσης στο σπίτι του αλλά και επίθεση σε δύο δημοσιογράφους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου, η Αστυνομία προσήγαγε τον Μένιο Φουρθιώτη και δύο Έλληνες με ποινικό μητρώο, που φαίνεται να συμμετείχαν σε συνεννόηση με τον Φουρθιώτη για να πυροβολήσουν στο σπίτι του.

Σύμφωνα με βαλλιστική έρευνα, το ίδιο όπλο που πυροβόλησε έξω από το σπίτι του Μένιου Φουρθιώτη, είναι το ίδιο όπλο που την προηγούμενη μέρα, πυροβόλησε εναντίον αστυνομικών στην Νέα Ερυθραία.

Το σκηνικό στη Νέα Ερυθραία, μια μέρα πριν την επίθεση στο σπίτι του Φουρθιώτη, είχε ως εξής: Η Αστυνομία προσπάθησε να κάνει έλεγχο σε δύο άτομα που επέβαιναν σε μηχανή και αυτοί πυροβόλησαν εναντίον των αστυνομικών.

Έτσι ο κ. Φουρθιώτης προσήχθη ως ύποπτος για την επίθεση έξω από το σπίτι του. Δηλαδή μέσω της εικονικής ενέργειας έξω από το σπίτι του, ο κ. Φουρθιώτης επεδίωκε να έχει και πάλι αστυνομική φύλαξη.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ο Αναστόπουλος… επιστρέφει στην Ευρώπη

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ξανά στο προσκήνιο. Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που εκών ά…