Κεντρική NBA Μάικ Μαλόουν: «Δεν υπάρχουν πολλοί παίκτες σαν τον Γκόρντον»
NBA

Μάικ Μαλόουν: «Δεν υπάρχουν πολλοί παίκτες σαν τον Γκόρντον»

gordon

Το εγκώμιο του Άαρον Γκόρντον έπλεξε σε δηλώσεις του ο τεχνικός των Νάγκετς, Μάικ Μαλόουν. Ο άλλοτε παίκτης των Μάτζικ, ο οποίος πλέον αγωνίζεται στο πλευρό του Νίκολα Γιόκιτς στο Ντένβερ, έχει εντυπωσιάσει τον τεχνικό της ομάδας, ο οποίος δήλωσε ότι δεν υπάρχουν πολλοί παίκτες σαν αυτόν.

«Από τότε που ήρθε στην ομάδα μας είμαστε στο 4-0, και όπως μπορείτε να δείτε και στα τέσσερα αυτά παιχνίδια ήταν εκπληκτικός. Σιγά σιγά τον βλέπεις να νιώθει όλο και πιο άνετα στην ομάδα, καθώς μαθαίνει πως να αγωνίζεται με τους νέους του συμπαίκτες.

Είναι ένας παίκτης που προσφέρει τόσα πολλά και στις δύο άκρες του παρκέ. Δεν υπάρχουν πολλοί παίκτες στη λίγκα σαν τον Γκόρντον, για αυτό και παραχωρήσαμε τους Γκάρι Χάρις και Χάμπτον. Είμαστε ενθουσιασμένοι που βρίσκεται μαζί μας, μας κάνει ακόμα καλύτερους και όσο περνάει ο χρόνος θα βελτιώνεται ολοένα και περισσότερο».

Ο Άαρον Γκόρντον μέχρι στιγμής έχει αγωνιστεί σε τέσσερα παιχνίδια, μετρώντας 14.3 πόντους και 4.8 ασίστ, με τους Νάγκετς να μετρούν το απόλυτο 4-0 σε αυτά.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μάρεϊ, νίκησαν ξανά τους Σέλτικς οι Χοκς

Στην παράταση οι Χοκς επικράτησαν των Σέλτικς. Με τον Ντεζούντε Μάρεϊ να πραγματοποιεί μία…