Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών Λούντζης: «Τα συνεχόμενα παιχνίδια μας έδωσαν ρυθμό»

Λούντζης: «Τα συνεχόμενα παιχνίδια μας έδωσαν ρυθμό»

Promithes aek lountzis

Ο Μιχάλης Λούντζης αναφέρθηκε στα συνεχόμενα παιχνίδια του Προμηθέα το τελευταίο διάστημα βλέποντας την θετική πλευρά καθώς τους βοήθησαν να βρούνε ρυθμό. Παράλληλα, αναφορικά με την αναμέτρηση με το Μεσολόγγι (11/04) τόνισε ότι περιμένει αμφίρροπο παιχνίδι καθώς και οι δύο ομάδες χρειάζονται την νίκη.

Αναλυτικά:

Kαλησπέρα σας,

Mετά από δύο διαδοχικές νίκες σε ισάριθμα εκτός έδρας παιχνίδια έρχεται ένα εξίσου απαιτητικό και δύσκολο παιχνίδι την Κυριακή με την ομάδα του Μεσολογγίου ΒΑΧΙ. Θεωρώ πως θα γίνει ένας αμφίρροπος και όμορφος αγώνας καθώς και οι δύο ομάδες θέλουν την νίκη για τους δικούς τους λόγους η κάθε μία και θα δώσουν τα πάντα για να την κατακτήσουν.

Τα συνεχόμενα παιχνίδια, όσο κουραστικά και να ήταν, μας έδωσαν ρυθμό και αυτό άλλωστε φαίνεται και από τα αποτελέσματα μας, μιας και η ομάδα έχει 4 συνεχόμενες νίκες μετά από την μεγάλη αποχή που είχαμε λόγω κρουσμάτων covid-19 και μάλιστα τα θετικά αποτελέσματα συνδυάστηκαν και με ωραίο μπάσκετ.

Όλοι στην ομάδα έχουμε επικεντρωθεί στο παιχνίδι με το Μεσολόγγι ΒΑΧΙ και βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά όπως μας έχει τονίσει ο προπονητής μας.

Ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα μέχρι τη λήξη της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος αφού μετά το Μεσολόγγι ΒΑΧΙ, θα υποδεχτούμε την Α.Ε.Κ., στη συνέχεια θα αντιμετωπίσουμε στην Θεσσαλονίκη τον Ηρακλή και τέλος θα φιλοξενήσουμε τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ στην Πάτρα και κάθε νίκη θα μας φέρνει όλο και πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα αν και όπως μας έχει διδάξει η ιστορία το σημαντικότερο είναι σε τι κατάσταση θα βρεθεί κάθε ομάδα στα playoffs.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας 80-69

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό Στις νίκες επέστρεψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος χωρίς ν…