Κεντρική NBA Καμπάτσο στους φιλάθλους: «Συγνώμη για τα αγγλικά μου» [vid]
NBA

Καμπάτσο στους φιλάθλους: «Συγνώμη για τα αγγλικά μου» [vid]

campazzo1

Ο Φακούντο Καμπάτσο έχει βρει πλέον το ρόλο του στο NBA και τους Ντένβερ Νάγκετς, αντικαθιστώντας επάξια τον τραυματία Τζαμάλ Μάρεϊ, ο οποίος θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν. Στο ματς κόντρα στους Πέλικανς έκανε μάλιστα ρεκόρ καριέρας στην κορυφαία λίγκα του κόσμου, μαζί με το πρώτο του double-double.

Πιο συγκεκριμένα, σε 36 λεπτά συμμετοχής πέτυχε 19 πόντους, με 3/3 δίποντα, 3/6 τρίποντα και 4/4 βολές, μοίρασε 10 ασίστ, ενώ είχε και 6 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα, 1 τάπα, 4 λάθη.

Μετά το τέλος του αγώνα, παραχώρησε δηλώσεις και όταν αντιλήφθηκε ότι ακουγόταν σε όλο το γήπεδο, γύρισε και είπε στους φιλάθλους των Νάγκετς: «Τώρα με ακούνε όλοι, ε; Συγνώμη για τα αγγλικά μου…», γνωρίζοντας πραγματική αποθέωση από το κοινό.

«Ζω ένα όνειρο κάθε μέρα εδώ. Να παίζω με αυτούς τους παίκτες και με αυτό το κοινό» είπε επίσης ο Καμπάτσο, ενώ για τα τρίποντα είπε: «Δεν είμαι σουτέρ! Το μόνο σίγουρο. Όμως όταν έχω την ευκαιρία θα προσπαθήσω να βρω την καλύτερη λύση» ενώ για το 7-1 των Νάγκετς χωρίς τον Μάρεϊ, είπε: «Παίζουμε και για εκείνον. Παίρνουμε ενέργεια και για εκείνον…»

http://www.youtube.com/watch?v=BEFx63XAe1w

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…