Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ «Φρουρούμενη» η πλατεία Βαρνάβα λόγω… κορονο-πάρτι

«Φρουρούμενη» η πλατεία Βαρνάβα λόγω… κορονο-πάρτι

EzGlSzmWQAIXMQO scaled

Η αστυνομία επιχειρεί να βάλει τέλος στις εικόνες ατόμων που συνωστίζονται κάθε βράδυ στην πλατεία Βαρνάβα με ποτά στο χέρι και δυνατή μουσική μέχρι το πρωί.

Υπό αστυνομικό κλοιό βρίσκεται η πλατεία Βαρνάβα στο Παγκράτι σύμφωνα με το ρεπορτάζ του dikaiologitika.gr. Λίγο μετά τις 7 το απόγευμα η Ομάδα Διαχείρισης και Οριοθέτησης Συναθροίσεων της Ελληνικής Αστυνομίας περικύκλωσε την πλατεία προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί έχουν λάβει εντολή να μην αφήσουν κανέναν να περάσει στο εσωτερικό της πλατείας, εκεί όπου τις τελευταίες ημέρες συναθροίζονται καθημερινά νέοι πολίτες.

Η ΟΔΟΣ είναι η πρώτη «γραμμή άμυνας» σε περιπτώσεις αντίδρασης στις προτροπές των αστυνομικών και επεισοδίων και η σημερινή παρουσία τους στη πλατεία Βαρνάβα έχει σκοπό να αποθαρρύνει τις συγκεντρώσεις που πραγματοποιούνται όπως προαναφέραμε κάθε βράδυ.

Χαμός κάθε βράδυ στην πλατεία

Απίστευτες είναι οι εικόνες των τελευταίων ημερών από την πλατεία Βαρνάβα όπου δεκάδες νέοι συνωστίζονταν ο ένας πάνω στον άλλο και διασκέδαζαν με αλκοόλ και μουσική μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής.

Οι κάτοικοι της περιοχής γίνονται μάρτυρες ξέφρενων στιγμών χωρίς μάσκες, χωρίς κανονισμούς, με νέους να διασκεδάζουν μέχρι τις πρωινές ώρες ενώ κάθε πρωί οι υπάλληλοι του δήμου καθαρίζουν τα υπολείμματα του χωρίς όρια γλεντιού από την πλατεία Βαρνάβα.

Σε αυτά τα φαινόμενα, ευελπιστεί να βάλει τέλος απο σήμερα η αστυνομία με την αυστηρή φρούρηση της περιοχής.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ο Αναστόπουλος… επιστρέφει στην Ευρώπη

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ξανά στο προσκήνιο. Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που εκών ά…