Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Ευρωλίγκα: Όλα τα σενάρια για την τελική κατάταξη! [pics]

Ευρωλίγκα: Όλα τα σενάρια για την τελική κατάταξη! [pics]

vladimir lucic fc bayern munich eb20 scaled

Μετά την πρώτη μέρα της τελευταίας αγωνιστικής της Ευρωλίγκας έχουν πλέον γίνει γνωστές οι τρεις πρώτες ομάδες της τελικής κατάταξης. Συγκεκριμένα, την πρώτη θέση έχει καπαρώσει από την περασμένη εβδομάδα η Μπαρτσελόνα, ενώ δεύτερη τερματίζει η ΤΣΣΚΑ Μόσχας και τρίτη η Εφές.

Αρμάνι

Παράλληλα, θολό είναι ακόμα το τοπίο τόσο αναφορικά με την τελευταία θέση που δίνει πλεονέκτημα έδρας όσο και με τις παρακάτω θέσεις. Για το πλεονέκτημα έδρας «παίζουν» η Αρμάνι Μιλάνο και η Μπάγερν Μονάχου, με τους Ιταλούς να χρειάζονται ίδιο η καλύτερο αποτέλεσμα κόντρα στην Εφές από αυτό της ομάδας του Τρινκέρι στην Βαρκελώνη.

Μπάγερν

Στην περίπτωση της Μπάγερν ωστόσο τα πράγματα είναι πολύ πιο σύνθετα, καθώς μπορεί να τερματίσει από τέταρτη μέχρι 8η (!). Συγκεκριμένα, με νίκη της στην Βαρκελώνη και ήττα της Αρμάνι παίρνει το πλεονέκτημα έδρας, ενώ αν νικήσουν και οι δύο παραμένει πέμπτη.

Παράλληλα με ήττα της στην Βαρκελώνη, νίκη της Αρμάνι και όχι δύο στα δύο από την Ζενίτ, τότε τερματίζει 7η. Τέλος, με ήττα αύριο σε συνδυασμό με ήττα της Αρμάνι και 2/2 της Ζενίτ τότε τερματίζει 8η.

Φενέρμπαχτσε

Πιο απλά τα πράγματα για την τουρκική ομάδα καθώς θα τερματίσει είτε 6η είτε 7η. Συγκεκριμένα, με τη νίκη της Μπαρτσελόνα κόντρα στην Μπάγερν θα μείνει στην έκτη θέση, όποτε και αυτό που φοβόταν ο Αταμάν θα γίνει πράξη, δηλαδή να διασταυρωθεί με την Εφές στα πλέι οφ. Με νίκη της Μπάγερν θα της «δώσει» την θέση της πέφτοντας 7η.

Ζενίτ

Προκρίνεται 7η με 2/2 στα παιχνίδια κόντρα σε Παναθηναϊκό και Μακάμπι και ταυτόχρονα χάσει η Μπαγερν από την Μπαρτσελόνα και η Αρμάνι από την Εφές. Δεν έχει ελπίδες πρόκρισης σε περίπτωση που κάνει γκέλα.

H βαθμολογία:

Καταγραφή 5

Τα σενάρια όπως τα παρουσιάζει η Ευρωλίγκα:

stands

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77 (vid)

Λερναία Ύδρα ο Ολυμπιακός έκανε το «μπρέικ» στη Βαρκελώνη. Απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα,…