Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ Ευχή όλων να… δουλέψουν τα συστήματα στην ΕΟΚ

Ευχή όλων να… δουλέψουν τα συστήματα στην ΕΟΚ

vasilakopoulos eok basket

Η ΕΟΚ είναι η μοναδική ομοσπονδία, που θα αργήσει να αποκτήσει διοίκηση. Αυτό το καταλάβαμε, από τη στιγμή που το Πρωτοδικείο όρισε διοίκηση. Μια διοίκηση, αποτελούμενη από ανθρώπους και των τριών… παρατάξεων, η οποία πρέπει να συγκροτηθεί σε σώμα, ώστε να μην μείνει ακέφαλο το ελληνικό μπάσκετ. Κάτι, που αναμένεται να γίνει σήμερα…

Η πρώτη συνεδρίαση του Δ.Σ. της διοίκησης Πρωτοδικείου, έχει μοναδικό σκοπό τη συγκρότηση σε σώμα και την ανάδειξη του νέου προέδρου. Για να συμβεί αυτό πρέπει να μην υπάρχουν… απρόοπτα. Κι επειδή πρόσφατα είχαμε ζητήματα με τις… γραμμές και με την online επικοινωνία, ελπίζουμε πως έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να γίνει κανονικά το Δ.Σ., έστω και μέσω τηλεπαφής των μελών του.

Θα ήταν ντροπιαστικό για την ΕΟΚ, αλλά και συνολικά για το άθλημα στην Ελλάδα, να πέσει ξαφνικά μαύρο στην οθόνη, να χαθεί η σύνδεση, να μην μπορέσει να ολοκληρωθεί η διαδικασία. Ας μην το… γρουσουζέψουμε, καθώς είναι εξίσου αδιάφορο, αλλά και απολύτως σημαντικό. Βλέπετε, πρόκειται να αναδείξει τον πρώτο πρόεδρο (έστω και διοίκησης Πρωτοδικείου), στη μετά Βασιλακόπουλο εποχή.

Ποιος θα είναι; Αυτό θα αποφασιστεί από τα μέλη του Δ.Σ., τα οποία καλούνται να τοποθετήσουν στη θέση του προέδρου έναν άνθρωπο, που να συνδέει, που να είναι κοινής αποδοχής, που να γνωρίζει το άθλημα. Υπάρχουν τέτοιοι, είναι ζήτημα των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου να επιλέξουν τον ικανότερο.

Αυτό που με σιγουριά μπορούμε να καταγράψουμε είναι πως η πλευρά Βασιλακόπουλου έχει χάσει τη δεδηλωμένη και ότι αν λειτουργήσουν σωστά οι ζηλωτές της προεδρίας, μπορούν να ξεκινήσουν με… καλάθι από το τζάμπολ (κατά το ποδοσφαιρικότερον γκολ από τα αποδυτήρια). Στο χέρι τους είναι.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια του Προολυμπιακού

Τη Δευτέρα κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το Προολυμπιακό τουρνουά Στη διάθεση του κόσμου θα…